Kütahya MİLLETVEKİLLERİNE ’HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

MİLLETVEKİLLERİNE ’HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

14.12.2015 - 16:18 | Son Güncellenme:

.

MİLLETVEKİLLERİNE ’HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı ve Gediz Ticaret Odası başkanları ve Tavşanlı oda başkanları ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Güler; AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu’nun Meclis Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığına seçilmesi ve diğer milletvekillerinin seçildikleri komisyon üyelikleri dolayısıyla hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.
Söz konusu ziyaretlerde bazı temel konuların ön plana çıktığını vurgulayan Başkan Güler, bu hususları maddeler halinde şu şekilde sıraladı: "4 milletvekilinin de kendi arasındaki uyumunun ilk defa bu kadar yüksek oluşundan duyulan memnuniyet,
2- AK Parti’nin 1 Kasım seçimleri sonrasında Kütahya iline vermiş olduğu değerden duyulan memnuniyet. Kütahya il genelinde sosyal ve beşeri gelişim için atılacak adımlar. Kamu yatırımlarının 4 milletvekili ile birlikte takibi ve zaman zaman ilgili tarafların da programa dahil edilmesi. Özel sektör teşviklerinin artırılması ve gerekirse yasal düzenlemelerin yapılması.
6- İstikrarın sürdürülmesi. Zafer Kalkınma Ajansı’nın ve Zafer Havaalanı’nın etkin kullanılması.Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin durumu. Arazi toplulaştırması, hayvancılığın desteklenmesi gibi konularda 4 milletvekilinin de katılımı ile merkez ve ilçelerde toplantı yapılması ve tarafların katılımı konuları.”
Belediye Başkanı Mustafa Güler katılımcıların ortak fikrinin ise, içinde bulunulan sürecin “Yeni bir dönemin başlangıcı” olduğunu söyleyerek, bu durumu ise memnuniyet verici olarak niteledi. (İT-EFE)