Malatya "ÖĞRENEN KADIN, MUTLU YARIN FARKINDALIK PROJESİ" NİN SEKİZİNCİ PROGRAMI GÖVÜK MAHALLESİNDE DÜZENLENDİ

"ÖĞRENEN KADIN, MUTLU YARIN FARKINDALIK PROJESİ" NİN SEKİZİNCİ PROGRAMI GÖVÜK MAHALLESİNDE DÜZENLENDİ

29.12.2014 - 10:19 | Son Güncellenme:

.

ÖĞRENEN KADIN, MUTLU YARIN FARKINDALIK PROJESİ NİN SEKİZİNCİ PROGRAMI GÖVÜK MAHALLESİNDE  DÜZENLENDİ

Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde, “Öğrenen Kadın Mutlu Yarın” farkındalık projesi kapsamında, Gövük Mahallesi’nde düzenlenen programda kadınlara bilgilendirme yapıldı.
Eğitimin açılışında konuşan Kaymakam Hatice Bayar Özdemir, eğitim programına ilgilerinden ve katılımlarından dolayı Gövük Mahallesi kadınlarına teşekkür edip, Gövük Mahallesi kadınların kurs taleplerinin de değerlendirileceğini belirtti. Özdemir, eğitim sonucunda bir kadının dahi eğitimi verilen konularda bilinen genel yanlışlardan doğru olanının öğrenilmesi sağlandıysa, bunun kendilerini mutlu edeceğini dile getirdi.
Dr. Suzan Yıldırım tarafından, kişisel hijyen ile kadın hastalıkları, Müftülük Kuran Kursu Öğreticisi Ayten Şahin tarafından akraba evliliği, tüp bebek, organ bağışı ve aile planlaması, Hamidiye İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Ayşegül Gökçe tarafından da okul öncesi eğitimin faydaları hakkında katılımcılara bilgi verildi.
Eğitime, Kaymakam Hatice Bayar Özdemir ile birlikte eğitimci olarak Aile Hekimi Dr. Suzan Yıldırım, Müftülük Kuran Kursu Öğreticisi Ayten Şahin ve Hamidiye İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Ayşegül Gökçe katıldı.