Malatya "Yeni Mobilyacılar Sitesi Oluşturmayı Düşünüyoruz"

"Yeni Mobilyacılar Sitesi Oluşturmayı Düşünüyoruz"

01.11.2018 - 19:34 | Son Güncellenme:

.

Yeni Mobilyacılar Sitesi Oluşturmayı Düşünüyoruz

MALATYA (AA) - Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, mobilya üreticileri için kentte yeni bir site oluşturmayı düşündüklerini söyledi.

Haberin Devamı

Malatya TSO Meclisi, ekim ayı toplantısı, Hasan Özkan başkanlığında yapıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi de olan Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, mecliste yaptığı konuşmada, mobilya üreticilerinin kentin ekonomisine çok ciddi katkılar sunduğunu belirtti.

Oda yönetimi olarak mobilyacıların sorunlarını dinlediklerini dile getiren Sadıkoğlu, "Özellikle fiziki şartları daha iyi bir seviye ye taşımak adına yeni bir mobilyacılar sitesi kurulmasını arzu ediyorlar. Bu konuda elimizden gelen katkıyı yapmaya hazırız. Belediyemizle görüştük, bize tahsis edecekleri bir yerde yeni mobilyacılar sitesi oluşturmayı düşünüyoruz." dedi.

Sadıkoğlu, geride bırakılan ayda düzenlenen etkinlikler hakkında da bilgi vererek, ekim ayında oda olarak ilk defa aşure günü dolayısıyla etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Aşurenin kültürel açıdan önemine işaret eden Sadıkoğlu, "Anadolu, farklı renkleriyle farklı çeşitleriyle dünyanın en güzel coğrafyalarından birisi. Aşure bolluğun, bereketin, paylaşmanın ve bir arada yaşamanın, kardeşçe yaşamanın bir göstergesidir. Aşure gibi milletimiz de birlik ve beraberlik içinde bin yıldır yaşıyor, yaşamaya da devam edecek." ifadelerini kullandı.