Manisa ENGELLİLERİN YARDIMINA ŞEHZADELER BELEDİYESİ KOŞTU

ENGELLİLERİN YARDIMINA ŞEHZADELER BELEDİYESİ KOŞTU

22.08.2014 - 11:07 | Son Güncellenme:

.

ENGELLİLERİN YARDIMINA ŞEHZADELER BELEDİYESİ KOŞTU

Engelli araçlarının aküsü bozulan Mehmet Eker İçkin ve İbrahim Temel’in yardımına Şehzadeler Belediyesi koştu. İçkin ve Temel, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in talimatları doğrultusunda yeni akülerine kavuştu.
Bedensel engelli Mehmet Eker İçkin ve İbrahim Temel, engelli araçlarının aküsünün bozulduğunu belirterek Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten yeni akü istedi. Başkan Çelik, engelli vatandaşların isteğini geri çevirmeyerek, akülerin bir an önce temin edilmesi için talimat verdi. Bozuk akü nedeni ile aracını kullanamayan İçkin ve Temel’in ikişer adet aküsü Şehzadeler Belediyesi Basın Danışmanı Bilal Demir ve Başkan Danışmanı Haşim Yener Bilir tarafından teslim edildi. Teslim sırasında Başkan Danışmanı Ahmet Baydar ve Belediye Meclis Üyesi Yenal Yıldırım da hazır bulundu. Konuyla ilgili bilgi veren Basın Danışmanı Bilal Demir, “Engelli vatandaşlarımız belediyemize müracaatta bulunarak akülerinin bozulduğunu, yeni bir akü alabilecek durumlarının da olmadığını söyledi. Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in talimatları doğrultusunda ikişer adet yeni akü aldık. Bugün de kendilerine teslim ediyoruz. Belediye olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Onların mutluluğu bizi de mutlu ediyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
Engelli vatandaş Mehmet Eker İçkin ise, “Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve ekibinden Allah razı olsun. Aracımın aküsü bozuk olduğu için kullanamıyordum. Yeni bir akü alacak durumum olmadığı için de Şehzadeler Belediyesi’nden destek istedim. Sağolsun beni geri çevirmediler. Şimdi rahat bir şekilde aracımı kullanabileceğim” diye konuştu. İbrahim Temel de, Başkan Çelik ve ekibine yardımlarından dolayı teşekkür etti.