Turgutlu Turgutlu'da kumar baskını; 100 bin TL'lik döviz ele geçirildi

Turgutlu'da kumar baskını; 100 bin TL'lik döviz ele geçirildi

23.03.2021 - 22:18 | Son Güncellenme:

Turgutlu'da kumar baskını; 100 bin TL'lik döviz ele geçirildi

Turgutluda kumar baskını; 100 bin TLlik döviz ele geçirildi

Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)- MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, polis ekiplerince kumar oynandığı belirlenen bir kahvehaneye yapılan baskında 100 bin TL değerinde döviz ele geçirildi. Ekiplerin başka bir kahvehaneye yaptığı baskında ise oyun oynadığı tespit edilen 12 kişiye idari para cezası uygulandı. Ayrıca, ekiplerin yaptığı çeşitli operasyonlarda gözaltına alınan 12 şüpheliden 6'sı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yapılan iki günlük çalışma sonucunda kumar ve oyun oynandığı belirlenen kahvehanelere yönelik operasyon düzenledi. Kumar oynandığı tespit edilen bir kahvehaneye yapılan baskında 100 bin TL değerinde döviz ele geçirildi. Baskında ayrıca 1 pompalı tüfek ile 1 tabanca ve çok sayıda kartuş ve mermiye el konuldu. Kumar oynadıkların belirlenen şüpheliler hakkında işlem başlatılırken, 1 kişinin üzerinde yapılan aramada tabanca ile 23 adet fişek ele geçirdi.
Öte yandan, ilçede farklı bir kahvehaneye operasyon düzenleyen ekipler, içeride 12 kişinin oyun oynadığını belirledi. 12 kişiye ve kahvehane işletmesi hakkında İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararlarınca gerekli işlemler yapıldı.
2 FARKLI HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI
Ayrınca, inşaat malzemeleri ve otomobillerden hırsızlık yaptığı belirlenen 2 şüpheli suçüstü, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı. Şüpheliler, sorgularının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
ARAMA KARARI BULUNAN 9 KİŞİ YAKALANDI, 3'Ü TUTUKLANDI
Asayiş Büro İnfaz ekiplerince yapılan çalışmalarda ise 2 gün içerisinde çeşitli suçlardan aranması bulunan 9 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
UYUŞTURUCUDAN 1 KİŞİ TUTUKLANDI
İlçe Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 1 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada, 1 kurusıkı tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI