Mardin Bakan Kasapoğlu'ndan engelli sporculara tekerlekli sandalye desteği

Bakan Kasapoğlu'ndan engelli sporculara tekerlekli sandalye desteği

26.10.2021 - 08:48 | Son Güncellenme:

Bakan Kasapoğlu'ndan engelli sporculara tekerlekli sandalye desteği

Bakan Kasapoğlundan engelli sporculara tekerlekli sandalye desteği

Selim KAYA/ MARDİN, (DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2'nci Ligde mücadele eden Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü sporcularına tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiği Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü'ne takım çalışmalarında kullanılmak üzere tekerlekli sandalye sözü verdi. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş,  Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü'nü ziyaret ederek  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen tekerlekli sandalyeleri Kulüp Yönetici ve sporcularına teslim etti.

Kızıltepe Atatürk Spor Salonunda düzenlenen törenle takıma tekerlekli sandalyeleri teslim eden Vali Demirtaş, mücadele ettiği bölgesel ligi şampiyon tamamlayarak 2.Lige yükselme başarısı gösteren Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını tebrik ederek başarılar diledi.

'MARDİN'İ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ'

Vali Demirtaş, sporcular ve Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü Derneği Başkanı İzzettin Akbaba ile sohbet ederek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Tekerlekli sandalyeleri teslim almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren takım kaptan Ali Can Korhan, takımı adına r Bakanı  Kasapoğlu ve Vali Demirtaş’a teşekkür ederek Mardin’i en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecekleri söyledi.

FOTOĞRAFLI