Mersin ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ VE MEDİCAL PARK İŞBİRLİĞİ YAPACAK

ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ VE MEDİCAL PARK İŞBİRLİĞİ YAPACAK

27.03.2015 - 15:39 | Son Güncellenme:

.

ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ VE MEDİCAL PARK İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Çağ Üniversitesi ve Medical Park Tarsus Hastanesi, sağlık konusunda işbirliği için hazırlıklarını sürdürüyor. Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çetin Bedestençi, Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin’i ziyaret etti. Prof. Dr. Bedestenci, Çağ Üniversitesi hakkında bilgi verip, yürüttükleri çalışmaları anlattı. Prof. Dr. Bedestenci, Medical Park Tarsus Hastanesi ile işbirliği yapabileceklerini söyledi.
Öğrenciler ve akademisyenlere yönelik bilgilendirici sağlık seminerlerinden, ambulans desteğine kadar çeşitli konularda işbirliğine hazır olduklarını kaydeden Prof. Dr. Bedestenci, Çağ Üniversitesi’nde çocuk gelişimi, iş sağlığı ve güvenliği, sağlık kurumları işletmeciliği gibi sağlık dünyasına yönelik bölümlerin bulunduğuna dikkat çekti. Prof. DR. Bedestenci, üniversite ve hastane arasında kurulacak işbirliğinin hem her iki kuruma hem de Tarsus’a büyük katkı koyacağına inandığını söyledi.
Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ise ziyarette Prof. Dr. Çetin Bedestenci’ye hastane ve grup hakkında genel bilgi verdi. İşbirliğine açık olduklarını vurgulayan Ahmet Egin, Medical Park Tarsus Hastanesi’nin 165 yatak kapasitesiyle bölgenin en büyük özel hastanesi olduğunu, yeni hizmetler ve kadroya eklenen akademik unvanlı hekimlerle hizmet niteliğini bir kat daha artırdıklarını söyledi.