Mersin Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

24.02.2017 - 16:27 | Son Güncellenme:

.

Halk Oylamasına Doğru

MERSİN (AA) - AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin, "16 Nisan'da yapılacak referandumda milli iradenin tecelli edeceği tek adres sandıktır." dedi.

Haberin Devamı

Ercik, yaptığı açıklamada, halk oylaması için seçmen listesi askı süresinin 26 Şubat'ta sona ereceğini anımsattı.

Bu seçim ile Türkiye'nin kaderinin oylanacağını belirten Ercik, "Lütfen vatandaşlık görevinizi yapın ve sandığa gidin. 16 Nisan akşamı bu vesayet son bulacak. 16 Nisan'dan sonra çok daha güzel şeyler olacak." ifadelerini kullandı.

Ercik, şunları kaydetti:

"16 Nisan'da yapılacak referandumda milli iradenin tecelli edeceği tek adres sandıktır. Ülkemizin geleceği için yapılacak bu önemli referandumda milli iradenin sandığa yansıması adına vatandaşlarımızın oylarını kontrol etmeleri ve tercihleri doğrultusunda ülkemizin geleceği adına oylarını kullanması gerekiyor. 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıkmış ve 26 Şubat günü askıdan indirilecektir. Sizlerin de seçmen kayıtlarınızı muhtarlıklara giderek veya www.ysk.gov.tr internet sitesinden kontrol etmenizi önemle rica ederim. Zaman zaman seçmen listelerinde eski seçmenlerin kaydının olmadığını görüyoruz. Hemşehrilerimiz eğer bu takibi yaparlarsa oy kullanmada herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmayacaklardır."