Merkez Başkan Seçer’den bayram öncesi kesim yerlerinde inceleme

Başkan Seçer’den bayram öncesi kesim yerlerinde inceleme

15.07.2021 - 10:05 | Son Güncellenme:

Başkan Seçer’den bayram öncesi kesim yerlerinde inceleme

Başkan Seçer’den bayram öncesi kesim yerlerinde inceleme

MERSİN, (DHA)- MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Kurban Bayramı öncesi Yenişehir ilçesinde yer alan kurbanlık mobil kesim alanlarını inceledi. 
Kurban Bayramı öncesi hazırlıkların devam ettiği Mersin’de Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,  Yenişehir ilçesinde yer alan Deniz Mahallesi Kocavilayet Dolmuş Durağı Kurban Satış ve Mobil Kesim Alanı’nı inceledi. Seçer ve Özyiğit daha sonra kurban satış alanlarına giderek kurbanlık besicilerle sohbet etti. Kurbanlık fiyatlarını bu yıl yüksek bulduğunu dile getiren Başkan Seçer, bayram öncesi gereken hazırlıkları tamamladıklarını ve incelemelere devam edeceklerini kaydetti. 
‘KURBAN KESERKEN KURALLARA UYALIM’
Bayram dolayısıyla yerel yönetimlere düşen görevi hem Büyükşehir hem de ilçe belediyeleri olarak harfiyen yerine getirmek için çaba gösterdiklerini belirten Başkan Seçer, “Buradaki hizmet noktaları bayramda vatandaşlarımızın uygun bir ortamda alışverişini yapmaları için hazırlandı. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yurttaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyoruz. Vatandaşlarımızdan kurban kesimi konusunda kurallara uymalarını rica ediyoruz” dedi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise vatandaşların rahat ve sağlıklı bir ortamda kurban kesimi ve satımı yapmalarını istediklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI