Mersin Mersin'de Kuğu Figürleri Kırıldı

Mersin'de Kuğu Figürleri Kırıldı

03.01.2018 - 16:17 | Son Güncellenme:

.

Mersinde Kuğu Figürleri Kırıldı

MERSİN (AA) - Mersin'de Mezitli Belediyesi tarafından Aratos Spor Tesisleri yanına konulan kuğu figürleri, kimliği belirsiz kişiler tarafından kırıldı.

Haberin Devamı

Mezitli Belediyesinden yapılan açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aratos Spor Tesisleri yanına konulan kuğu figürlerinin kimliği belirsiz kişiler tarafından kırıldığı belirtildi.

Belediye tarafından yapılan hizmetlere saldırıların geçtiğimiz günlerde de birçok kez yaşandığının aktarıldığı açıklamada, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın görüşlerine de yer verildi.

Tarhan, daha yaşanılabilir bir kent ve insanların tüm imkanlardan yararlanabilmesi için hizmet üretmeye çalıştıklarını aktardı.

Yaptıkları bu hizmetlerin kim olduğunu bilmedikleri art niyetli kişiler tarafından tahrip edildiğini belirten Tarhan, şunları kaydetti:

"Herkese eşit hizmet üretmeye çalışıyoruz ama takdir edileceği gibi her yaptığımız hizmetin başına bir bekçi koyma şansımız yok. Ürettiğimiz hizmetleri korumak o hizmetlerden yararlanan değerli halkımızın sorumluğunda olmalıdır. Vatandaşlarımızdan, böylesi art niyetli kişileri gördükleri zaman uyarmaları ya da gerek belediyemizi gerekse bölgede bulunan güvenlik güçlerini aramalarını istiyoruz. Çünkü bu hizmetler tahrip edildiğinde hem vatandaşın hizmete ulaşmasında aksamalar yaşanıyor hem de vatandaşın parasıyla yapılan değerler yok ediliyor. Yaptığımız hizmetler ancak halkımız sahip çıkarsa korunabilir."