Silifke Altunok’tan hasta ve yaşlılara ziyaret

Altunok’tan hasta ve yaşlılara ziyaret

13.05.2022 - 15:26 | Son Güncellenme:

Altunok’tan hasta ve yaşlılara ziyaret

Altunok’tan hasta ve yaşlılara ziyaret

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-SİLİFKE Belediye Başkanı Sadık Altunok, evde yatarak tedavi gören hastaları ve yaşlıları ziyaret edip, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Belediye Başkanı Sadık Altunok, evde yatarak tedavi gören hastaları ve yaşlıları ziyaret etti. Hastalara ve yaşlılara moral veren Altunok, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 
Başkan Altunok, hasta ziyaret etmenin önemine değinerek "Hastalık ve sağlık bunların hepsi biz insanlar içindir. Mensubu olduğumuz kültür, yaşlıya saygıyı, hastaya ve büyüğe ziyarette bulunmayı öğretti. Hastalarımızı ve yaşlılarımızı her zaman her fırsatta ziyaret ederek onlara moral vermemiz lazım. Ben de ziyaretlerimde büyüklerimizin istek ve ihtiyaçlarını sorarak onlara moral veriyorum. Moral bizden, şifa Allah'tan olsun. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.
Hasta yakınlarıyla da bir süre sohbet eden Başkan Altunok, ihtiyaç sahibi ailelere, yaşlılara ve hastalara her zaman destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI