Silifke Başkan Altunok'a asfalt teşekkürü

Başkan Altunok'a asfalt teşekkürü

06.07.2021 - 11:23 | Son Güncellenme:

Başkan Altunok'a asfalt teşekkürü

Başkan Altunoka asfalt teşekkürü

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE,(Mersin),(DHA)- SİLİFKE Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Ovacık Mahallesi'nde  asfalt çalışması tamamlanan yollarda incelemelerde bulundu.
Çalışmaları yerinde incelemek, mahalle sakinleri ve muhtarların öneri ve isteklerini dinlemek amacıyla Ovacık Mahallesi'ne giden Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, burada mahalle muhtarı Erol Kaya ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Muhtar Kaya, mahallede uzun yıllardır beklenen asfaltlama çalışmasının gerçekleştirilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Yürüttüğünüz asfaltlama çalışmalarını halkımız bugüne kadar dört gözle bekledi. Başkanım, Allah sizlerden razı olsun bizim yıllarca özlemini çektiğimiz belediye hizmetlerimizi bizlere ulaştırdınız” dedi.
Belediye olarak ilçeye bağlı 88 mahalleye eşit şekilde hizmetler götürmeye devam edeceklerini dile getiren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz asfalt üretim tesisimiz sayesinde mahallelerimizde acil asfaltlama çalışması bekleyen yollarda çalışmalar yürüteceğiz. Plan ve programlarımız dahilinde diğer mahallelerimizin de asfaltlama ile ilgili taleplerini değerlendireceğiz" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI