Silifke Silifke’de bisiklet kriteryumu yapıldı

Silifke’de bisiklet kriteryumu yapıldı

27.06.2022 - 14:52 | Son Güncellenme:

Silifke’de bisiklet kriteryumu yapıldı

Silifke’de bisiklet kriteryumu yapıldı

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Silifke ilçesinde bu yıl 49'uncusu düzenlenen Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri kapsamında bisiklet kriteryumu düzenlendi.
Atatürk Anıtı önünden verilen startla başlayan bisiklet kriteryumu yoğun ilgi gördü. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un verdiği startla başlayan bisiklet kriteryumu Atatürk Caddesi, eski hastane ışıkları, hükümet konağı önü ve başlama noktasında son buldu. Bisiklet kriteryumunda dereceye giren sporculara 49'uncu yıl anısına çeşitli hediyeler verilirken, 4 kişiye kura çekimiyle bisiklet hediye edildi. Başkan Altunok, "Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek ve onların spor yapma imkanlarını arttırmak yönünde de bir dizi hizmetler yapıyoruz. Bugün de bisiklet sporuna gönül vermiş gençlerimizle biraraya geldik.İlçemizin adınıspor faaliyetleriyle bütünleştirmek hedefiyle birçok etkinlik gerçekleştirmekteyiz. Bisiklet sporunu severek yapan gençlerimizi de destekleyerek belediyemiz çatısı altında etkinlikler yapıyoruz. Festivalimiz kapsamında düzenlediğimiz konserler, yarışmalar, turnuvalar ve tiyatro etkinliklerinin yanı sıra bu yıl yine bisiklet kriteryumuda düzenledik” dedi.
Düzenlenen etkinlikte ayrıca yurt içinden ve yurt dışından festivale katılan yabancı halk oyunları gurupları da Silifkelilere muhteşem bir  folklor gösterisi sundu.  (DHA)

FOTOĞRAFLI

Yazarlar