Tarsus Başkan Bozdoğan’dan odalara çağrı

Başkan Bozdoğan’dan odalara çağrı

28.01.2022 - 15:50 | Son Güncellenme:

Başkan Bozdoğan’dan odalara çağrı

Başkan Bozdoğan’dan odalara çağrı

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)-TARSUS, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, geçen haftalarda ilçede faaliyet gösteren esnaf odalarında yapılan seçimlerin ardından göreve seçilen oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, kentin sosyo-ekonomik kalkınması noktasında beraber hareket edilmesi için birlik çağrısı yaptı.
İlçede faaliyette bulunan esnaf odalarının seçimlerini tamamlamasının ardından Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ilk olarak Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti. Başkan Bozdoğan, ziyarette şoförlerin sektörde yaşadığı problemleri ve son gelişmeleri değerlendirdikten sonra çeşitli çözüm önerilerinde bulunarak, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Sırası ile Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası, Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası, Madeni Sanatkârlar Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası, Fırıncılar Odası, Biriketçiler Mermerciler Karocular ve Mozaikçiler Odası, Kunduracılar Odası, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, Elektrik Teknisyenleri Odası, Kasaplar Odası ve en son Servis Aracı İşletmeleri Odası'nı ziyaret eden Başkan Bozdoğan'ın birlik çağrısı ve odaların taleplerinin alınmasının ardından tamamlandı.
Ziyaretlerde konuşan Başkan Bozdoğan, odalar ile güç birliği içinde olunmasını gerektiğine dikkat çekerek, "Esnaflarımız ülkenin ekonomisine yön verir, her daim yanlarınca olacak ve kentimiz için, vatandaşlarımız için, geleceğimiz için odalarımızla birlikte hareket edeceğiz" dedi.
Kentin birlikte hareket edildiği zaman daha güçlü konuma geleceğini ve daha aydınlık yarınlara taşınacağını aktaran Başkan Bozdoğan, "Bizlerin en büyük görev ve sorumluluğu halkımızdır. Bu noktada vatandaşlarımızı ve kentimizi ilgilendiren her konuda oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri ile güçlü bir şekilde birlik ve beraberliğimizi göstermek en iyisi olacaktır. Böylesi bir süreçte hepimizi yakından ilgilendiren il olma çağrımız ve gerçekleştirilecek olan tren yolu projesi ile kentin ikiye bölünmesi konusunda sağduyulu davranarak kentimizi, Tarsus lobimizi el birliği ile güçlendireceğiz. Birlik olarak, tek yürek, tek vücut halinde hareket etmeliyiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI