Tarsus Büyükşehir, Tarsus Halitağa-Egemen grup yolunda çalışma başlattı

Büyükşehir, Tarsus Halitağa-Egemen grup yolunda çalışma başlattı

15.06.2021 - 11:13 | Son Güncellenme:

Büyükşehir, Tarsus Halitağa-Egemen grup yolunda çalışma başlattı

Büyükşehir, Tarsus Halitağa-Egemen grup yolunda çalışma başlattı

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’un ova bölgesinde yer alan ve geniş arazilerinde tarım ürünleri yetiştirilen Halitağa, Akarsu, Kelahmet ve Egemen grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.
Kent merkezinde birçok cadde ve bulvar üzerinde kaldırım, refüj ve yol yenileme çalışması yürüten Büyükşehir, bir taraftan da havanın ısınmasıyla birlikte mahalle grup yollarında da uzun yıllardır süregelen problemleri ortadan kaldırıyor. Ekipler, Tarsus’un ova bölgesinde yaklaşık 10 mahalleyi birbirine bağlayan 22 kilometrelik yolda çalışma yürütüyor.
Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol asfalt birimi ekipleri, Tarsus’un ova bölgesinde yer alan ve geniş arazilerinde tarım ürünleri yetiştirilen Halitağa, Akarsu, Kelahmet ve Egemen grup yolunda yenileme çalışması yürütüyor. Uzun yıllardır geniş kapsamlı yol yenileme faaliyeti gerçekleştirilmemiş olan söz konusu 22 kilometrelik yol üzerinde zemin revize ile düzenleme ve kenarında ıslah çalışması uygulayan ekipler, kombi araçlarıyla zemin yenileme işlemini yerine getiriyor.

FOTOĞRAFLI