Toroslar Toroslar'da 1/1000 ölçekli imar planı raporu kabul edildi

Toroslar'da 1/1000 ölçekli imar planı raporu kabul edildi

07.07.2021 - 11:12 | Son Güncellenme:

Toroslar'da 1/1000 ölçekli imar planı raporu kabul edildi

Toroslarda 1/1000 ölçekli imar planı raporu kabul edildi

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Toroslar Belediye Meclisinin Temmuz ayı ikinci toplantısı gerçekleştirildi. Oturumda 9'uncu etap 1/1000 ölçekli İlave-Revizyon Uygulama İmar Planı'na ilişkin komisyonların hazırladığı ortak rapor kabul edildi.
Yunus Emre Kültür Merkezi'ndeki toplantıda 3 Temmuz'da 62 yaşındayken tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden meclis üyesi Mehmet Bulut için de bir anma etkinliği düzenlendi. Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, merhum Bulut'un eşi Fatma Bulut'a, üzerinde Mehmet Bulut'un fotoğrafının bulunduğu bir plaket takdim ederek, ailesine ve sevenlerine sabırlar diledi. Merhuma Allah'tan rahmet dileyen Başkan Yılmaz; "Namıdiğer Cızzık Mehmet'i, hep neşeli tavırlarıyla hatırlayacağız. Bu plaket, yıllardır Toroslarımıza ve Mersinimize hizmet etmiş olan Mehmet ağabeyimize Toroslar Belediye Meclisi ve Toroslar halkı olarak  ilettiğimiz teşekkürlerimizin ve minnettarlığımızın bir nişanesidir. Mekanı cennet, ruhu şad olsun" dedi.
Gündem maddelerinin de görüşüldüğü toplantıda; Kültür ve Turizm Bakanlığınca ilan edilen turizm merkezlerinin yatırıma açılmasına öncülük etmek, bölgede turizmi çeşitlendirmek ve gelişimi için öncü olmak amacıyla Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişimleriyle Mersin Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi unvanıyla kurulacak olan şirkete, Toroslar Belediyesi'nin ortak olmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Toroslar 9'uncu Etap 1/1000 ölçekli İlave-Revizyon Uygulama İmar Planı'na ilişkin tüm komisyonların ortak raporunun da görüşülerek kabul edildiği toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu.

FOTOĞRAFLI