Toroslar Toroslar'da gönül bağı ekibine teşekkür plaketi

Toroslar'da gönül bağı ekibine teşekkür plaketi

23.06.2021 - 17:18 | Son Güncellenme:

Toroslar'da gönül bağı ekibine teşekkür plaketi

Toroslarda gönül bağı ekibine teşekkür plaketi

MERSİN, (DHA)- TOROSLAR Belediyesi, gönül bağı destek birimlerinde çalışan 408 personeline, belediye meclis üyelerine, gönüllülere ve teşkilatlara plaket vererek teşekkür etti.
Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde Gönül Bağı Projesi'ni hayata geçiren Toroslar Belediyesi, Destek Birimi ekipleriyle hem psikolojik hem de ekonomik anlamda zor bir süreç yaşayan vatandaşların yanında oldu. 408 personelin görev aldığı ve gönüllü vatandaşların da destek verdiği proje kapsamında Gönül Bağı Destek Hattı'na gelen 40 bin çağrı cevaplandırıldı, 38 bin 538 ihtiyaç sahibi vatandaşa erzak kolisi dağıtıldı. Destek birimlerine iletilen 7 bin 186 talep ve ihtiyaç yerine getirilirken, 3 bin 317 engelli bireyin ve 13 bin 419 yaşlı vatandaşın yardımına koşuldu.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu çalışmaları gece gündüz demeden özveriyle gerçekleştiren personeli, teşkilatlar, belediye meclis üyeleri, Mersin Motosiklet Spor Kulübü üyeleri ve gönüllüler ile bir araya gelerek tek tek teşekkür edip, plaket takdim etti. Tören konuşan Belediye Başkanı Yılmaz, tam kapanma sürecinde belediye olarak güzel imtihan verdiklerini söyleyerek "İki yılı aşkın süredir belediye başkanıyım. Vatandaşımıza en yoğun ve gereken zamanda en güzel hizmet götürdüğümüz bir dönem oldu. Bu projeyi gerçekleştirdiğimiz için kendimle, belediyemizle, teşkilatlarımızla, personelimizle gurur duyuyorum. Hepinizin eline, yüreğine sağlık" dedi.
'EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE OLACAĞIZ'
Sürecin Toroslar'da güvenli bir şekilde devam etmesinde belediye personelinin büyük emeğinin olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, "Uzun zamandır pandemi illetiyle savaşıyoruz. Ve uzun zamandır sizlerle bu salonda bir araya gelememiştik. Bugüne nasip oldu.  İnşallah daha güzel günlerde yine hep beraber el ele, gönül gönüle olacağız. Belediye olarak hemşehrilerimizin birçok ihtiyacını karşıladık, birçok eksiği giderdik, kayıtsız şartsız ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar gittik. Bu güzelliğin, yaşadığım bu  duygunun maddi bir karşılığı yok. Bu açıdan çok mutluyum. Daha güzel ve başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizi dik ve ayakta tutan esas motivasyonumuz, doğru yerde, doğru zamanda, doğru şekilde yaptığımız çalışmaların toplumda yansımalarını görmek ve hissetmek" şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından Gönül Bağı ekibine, Teşkilat Başkanlarına ve üyelerine, belediye meclis üyeleri ile gönüllü vatandaşlara plaket takdim ederek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Yazarlar