Yenişehir Başkan Özyiğit, başarılı gençleri ağırladı

Başkan Özyiğit, başarılı gençleri ağırladı

09.09.2021 - 12:40 | Son Güncellenme:

Başkan Özyiğit, başarılı gençleri ağırladı

Başkan Özyiğit, başarılı gençleri ağırladı

MERSİN, (DHA)-YENİŞEHİR Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, YKS’de sayısal alanda Türkiye sıralamasında ilk 10'a giren öğrencilerle bir araya geldi. Yenişehirli 3 öğrenciyi çalışma ofisinde ağırlayan Başkan Özyiğit, sayısal alanda Türkiye 4'üncüsü, 5'incisi ve 6'ncısı olan gençlerin elde ettikleri başarının kent ve ilçe için büyük bir gurur olduğunu söyledi.
2021 YKS’de sayısal alanda Türkiye sırlamasında ilk 10'a giren Yenişehirli üç öğrenci Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, YKS sayısal Türkiye 4’üncüsü Mustafa Bora Köseoğlu, sayısal Türkiye 5’incisi Abdullah Rüzgar, sayısal Türkiye 6'ncısı Mehmet Bora Sarıoğlu’yu makamında ağırladı. Gençlerin büyük başarı yakalayarak ilk ona girmesinin gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Özyiğit, "Tebrik ediyorum sizi. Sizlerin daha büyük başarılar elde etmesi için Yenişehir Belediyesi olarak daima yanınızda olacağız. Üniversite öğrencilerine yapacağımız eğitim yardımı için belediyemizin sayfasını takip edebilirisiniz. Ayrıca bir ihtiyacınız olduğunda ne zaman isterseniz beni arayabilirsiniz. Sizlerin başarısıyla gurur duyuyorum" dedi.
Yenişehir Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi Akademi’de yapılan çalışmalar ile önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan ve 3-6 yaş arasındaki çocukların beceriye dayalı eğitim alabileceği BETEM’le ilgili de bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI
 

Yazarlar