Yenişehir Başkan Özyiğit, semt pazarında vatandaşlarla buluştu

Başkan Özyiğit, semt pazarında vatandaşlarla buluştu

27.01.2022 - 10:45 | Son Güncellenme:

Başkan Özyiğit, semt pazarında vatandaşlarla buluştu

Başkan Özyiğit, semt pazarında vatandaşlarla buluştu

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-YENİŞEHİR Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, semt pazarını ziyaret ederek hem esnaf hem de vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi.
Her hafta düzenli olarak esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, taleplerini dinleyen ve sorunları yerinde tespit eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, semt pazarlarını da geziyor. Menteş Mahallesi’ndeki semt pazarını gezen Başkan Özyiğit, tezgahları tek tek gezerek vatandaşlarla buluştu.
Vatandaşlarla bol bol sohbet etme imkanı yakaladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Ziyaretlerimizde kentimizi de konuşuyoruz, hizmetlerimizi anlatıyoruz. Halkımız çalışmalarımızı değerlendiriyor, tek tek not alıyoruz. Çünkü biz katılımcı yönetimi benimsiyoruz. Yaşadığı kent üzerinde herkesin söyleyecek bir sözü olduğuna inanıyoruz ve dolayısıyla birlikte yönetebildiğimiz derecede başarılı oluruz. Çok seslilik, çok fikirlilik güzel bir kenti de beraberinde getiriyor. Yenişehir bu yüzden çok güzel" diye konuştu.

FOTOĞAFLI