Yenişehir Yenişehir'de kurbanlık kesim yerlerinde yoğun mesai

Yenişehir'de kurbanlık kesim yerlerinde yoğun mesai

09.07.2022 - 13:22 | Son Güncellenme:

Yenişehir'de kurbanlık kesim yerlerinde yoğun mesai

Yenişehirde kurbanlık kesim yerlerinde yoğun mesai

MERSİN, (DHA)- YENİŞEHİR Belediyesi, Kurban Bayramı’nın ilk gününde ilçe genelindeki kurbanlık satış ve kesim yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Yenişehir Belediyesi zabıta, temizlik işleri ve sosyal hizmet ekipleri ile ambulans hizmetiyle kurbanlık satış ve kesim yerlerinde çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların ibadetlerini sağlıklı koşullarda ve güvenli bir şekilde yerine getirebilmeleri amacıyla kurbanlık kesim yerlerinde tedbirlerini alan Yenişehir Belediyesi, Halk Masası’na gelen talep ve şikayetlere de anında cevap veriyor.
Kurbanlık kesim yerlerinde hijyeni sağlamak için Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sterilizasyon çalışmalarına aralıksız devam ederken, sosyal hizmet ekipleri ise vatandaşlara ücretsiz poşet dağıtarak, su ikramında bulunuyor. Olası kaza ve yaralanmalara karşı ambulans ve sağlık görevlilerinin de hazır bulunduğu kurbanlık satış ve kesim yerlerinde zabıta ekipleri de hem denetimlerine devam ediyor, hem de vatandaşlara destek veriyor. (DHA)
FOTOĞRAFLI