Muğla 15 Temmuz Şehitlerini Anma Sergisi

15 Temmuz Şehitlerini Anma Sergisi

04.11.2016 - 16:34 | Son Güncellenme:

.

15 Temmuz Şehitlerini Anma Sergisi

MUĞLA (AA) - Bodrum'da, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ve sonrasının yer aldığı fotoğraflardan oluşan "15 Temmuz şehitlerini anma sergisi" açıldı.

Haberin Devamı

Bodrum Belediye Meydanı'nda İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve 25 fotoğrafın yer aldığı sergiye, lise öğrencileri, vatandaşlar ve ilçede tatillerini sürdüren turistler yoğun ilgi gösterdi.

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğünde Ar-Ge biriminde görevli öğretmen Serdar Sargın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sergiyi Muğla'nın tüm ilçelerinde vatandaşlarla buluşturacaklarını söyledi.

Bu sergiyle o gece yaşananları insanların görmesini amaçladıklarını ifade eden Sargın, "Bugün Bodrum'dayız. Önümüzdeki günlerde de Muğla'nın farklı ilçelerinde gün boyunca sergimizi açmaya devam edeceğiz. İlçe meydanlarında bu şekilde sergimizi halkımıza göstereceğiz." diye konuştu.

Sargın, akşam saatlerine kadar açık kalacak serginin daha sonraki günlerde Yatağan, Ula, Milas, Dalaman, Seydikemer, Ortaca, Kavaklıdere, Marmaris ve Datça ilçelerinde sergilemeye devam edeceklerini belirtti.