Muş Muş'ta "İletişimin 4 Şeritli Yolu Ve Mutluluk" Konferansı

Muş'ta "İletişimin 4 Şeritli Yolu Ve Mutluluk" Konferansı

25.05.2017 - 18:56 | Son Güncellenme:

.

Muşta İletişimin 4 Şeritli Yolu Ve Mutluluk Konferansı

MUŞ (AA) - Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Aktif Gençler Topluluğu tarafından "İletişimin 4 Şeritli Yolu ve Mutluluk" konulu konferans verildi.

Haberin Devamı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa, Empati ve İletişim Enstitüsü Başkanı Burak Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.

MŞU Aktif Gençler Topluluğu Başkanı Nuray Özdemir, burada yaptığı konuşmada, Yılmaz'ı özellikle gençlerle ve Muş halkı ile buluşturmak istediklerini ve konferansın verimli geçmesini beklediklerini belirtti.

Özdemir, "Türkiye'de 65 ilde Avrupa ve Afrika'da 500'ün üzerinde konferansta yüz binlerce insanla buluştuktan sonra kendisini Muş'a davet ettik." dedi.

Videolar ve slaytlar eşliğinde anlatımlarda bulunan Yılmaz ise Türkiye'nin bütün şehirlerini, dünyanın kıtalarını gezdikten sonra Anadolu insanının İslam sancağını taşımak için insanlarla nasıl iletişim kurabileceğini anlatmak üzere Muş'ta olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Yılmaz, "Derdimiz iletişimin 4 şeritli yolunu anlatarak bir insanın kendisi ile iletişimini Allah'la iletişimini, çevre ile iletişimini ve aile ile iletişimini nasıl sağlayabileceğini göstermeye çalışmak. Bugüne kadar 150 bin kişiye gittik. Onun kelamını söyledik. Yine söylemeye çalışacağız." diye konuştu.

Katılımın oldukça yoğun olduğu konferansa, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, davetliler ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.