Ordu ODÜ’NÜN EN İYİ HEMŞİRELERİ

ODÜ’NÜN EN İYİ HEMŞİRELERİ

14.05.2014 - 14:57 | Son Güncellenme:

.

ODÜ’NÜN EN İYİ HEMŞİRELERİ

Ordu Üniversitesi’nde ‘12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası’ dolayısıyla ODÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören ve sağlık kuruluşlarında görev yapan hemşirelere ödüller verildi.
ODÜ Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından Tıp Fakültesi Morfoloji Binasında Konferans Salonu'nda organize edilen etkinlikler kapsamında Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Bayrak açılış konuşmasını, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alpay Haktanır ile Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğr. Üyesi, Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Leyla Khorshıd hemşirelik mesleği üzerine birer konuşma yaptılar.
Konferansın ardından Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Üniversite Öğrencilerinin Ev Halleri’ adlı kısa film gösterimi yapıldı. Öğrencilerin ev ve sınav öncesi durumlarını esprili bir dille anlatan ve katılımcılardan büyük alkış alan filme emeği geçen öğrencilere, Rektör Vekili Prof. Dr. Saim Zeki Bostan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Ödül töreninde sağlık kuruluşlarında görev yapan Hemşirelik Bölümü öğrencilerine ödüller verildi. Bu kapsamda ‘Öğrenciler ve Hasta İle En İyi İletişim Kuran Hemşire’ kategorisinde Hatice Polat, ‘Ekip Arkadaşlarıyla En iyi İletişim Kuran Hemşire’ kategorisinde Memnune Uygur Altun, ‘En Lider Ruhlu Hemşire’ kategorisinde Havva Elmas, ‘En İyi Empati Kuran Hemşire’ kategorisinde Selin Tiryaki, ‘En Hijyenik Çalışan Hemşire’ kategorisinde Ebru Yeşilyurt, ‘Klinik Becerisi En İyi Olan Hemşire’ kategorisinde Ülkü Özyürek, ‘Teorik Bilgisi En İyi Olan Hemşire’ kategorisinde Oğuzhan Kurnaz, ‘Öğretme Becerisi En İyi Olan Hemşire’ kategorisinde Yeliz Özdemir, ‘Hasta Yakınları İle En İyi İletişim Kuran Hemşire’ kategorisinde Selma Karadeniz, ‘Hak ve Sorumluklarını En İyi Bilen Hemşire’ kategorisinde Arzu Hakyemez, ‘En Güleryüzlü Hemşire’ kategorisinde Hatice Polat, ‘En Zarif Hemşire’ kategorisinde ise Öznur Karadağ en fazla oyu alarak ödüle layık görüldüler.