Osmaniye Kadirli'de Trsm Koordinasyon Toplantısı

Kadirli'de Trsm Koordinasyon Toplantısı

07.11.2016 - 15:16 | Son Güncellenme:

.

Kadirlide Trsm Koordinasyon Toplantısı

Osmaniye Halk Sağlığı Müdürlüğü öncülüğünde Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) koordinasyon toplantısı Kadirli Devlet Hastanesi salonunda gerçekleştirildi.
Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kanser Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, Osmaniye Halk Sağlığı Müdürü Hayri Sarı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Sağlık Müdürlüğü, Osmaniye İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Osmaniye Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü temsilcileri katıldı.
Toplantıda, ruh sağlığı biriminde görev yapan Sosyal Çalışmacı Ömer Doğan, ’’Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri Çalışmaları ve İşleyişi’’ hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Kadirli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde görevli Psikiyatrist Emel Gökdemir ise ’’Ruh Hastalıkları ve Bu Hastalıkların Dünya Geneli Tedavileri ve Yapılan Çalışmalar’’ hakkında sunum yaptı.
Toplantı sonunda Kadirli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanları, Osmaniye Halk Sağlığı Müdürü Hayri Sarı ve kurul üyelerine yapılan faaliyet ve hizmetler hakkında bilgiler verildi.