Merkez OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, göreve başladı

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, göreve başladı

12.02.2021 - 14:04 | Son Güncellenme:

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, göreve başladı

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, göreve başladı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – RESMİ Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Turgay Uzun, görevine başladı. Rektörlük makamında düzenlenen devir teslim töreniyle OKÜ'de 2017 yılından bu yana rektörlük görevini yürüten Prof. Dr. Murat Türk, görevi Prof. Dr. Turgay Uzun’a devretti.
Törende, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a cübbesini giydirerek rektörlük görevini devreden Prof. Dr. Murat Türk, "OKÜ’nün gelişmesi ve kalkınması için her ne şekilde olursa olsun katkı sunan herkese teşekkür ediyor, yeni Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a da görevinde başarılar diliyorum" dedi.
Rektör Prof. Dr. Uzun ise "Canla, başla, ideallerimiz uğrunda ülkemiz, vatanımız, milletimiz için gece gündüz durmadan çalışacağız. Amacımız üniversite olarak, Osmaniye ilinin gelişmesine ve Osmaniye halkına destek olmaktır. Şahsım ve OKÜ olarak, üniversitemiz öğrencilerinin mutluluğu, çalışanlarımızın refahını düşünüyor, huzurlu ve mutlu bir akademik yaşam diliyorum" diye konuştu.
Programda karşılıklı çiçek takdimlerinin ardından Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından Murat Türk'e teşekkür plaketi verildi.



FOTOĞRAFLI