Merkez Orman yangınından etkilenen öğrencilere destek

Orman yangınından etkilenen öğrencilere destek

07.09.2021 - 16:40 | Son Güncellenme:

Orman yangınından etkilenen öğrencilere destek

Orman yangınından etkilenen öğrencilere destek

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, orman yangını afetinden etkilenen öğrencilere tablet ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulunuldu.
İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Kadirli İlçesi Karatepe Milli Parkı bölgesinde yer alan ve 480 öğrencisi bulunan TEAŞ HES Aslantaş İlkokulu ve Ortaokuluna ziyarette bulundu. Yangından etkilenen afetzede öğrencilerin yoğunlukta bulunduğu okulda, öğrencilerin psikososyal durumlarını yerinde gözlemlemek ve varsa sorunları yerinde tespit etmek ve gidermek amacıyla okul yöneticileri ve öğretmenleriyle toplantı gerçekleştirdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak bölgede yer alan bütün öğrencilerin afetin yarattığı etkilerini minimal düzeyde atlatmak adına hassasiyetle çalıştıklarını söyledi. Albak, “Kırtasiye malzemesi ve 70 adet tablet desteği ile öğrencilerimizin motivasyonunu sağlamak, bir an önce normal hayata uyum sağlamak amacını güdüyoruz. Bu noktada kat ettiğimiz her bir aşamayı takip ediyoruz" dedi.
Aydın Albak, ziyarette bulunduğu dersliklerde öğrenci ve öğretmenlere, “Yanan her ağacımızın yerine en az 2 adet fidan dikmenizi rica ediyorum. Dikilen her ağacımızın geleceğimize nefes olması noktasında göstereceğimiz her hassasiyet için şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.
Okulda bulunan öğretmenlerle de sohbet eden Müdür Aydın Albak’a, Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Coşun ve Kadirli İlçe Milli Şube Müdürü Ali Çolakca eşlik etti.


FOTOĞRAFLI

Yazarlar