MerkezOsmaniye’de dilencilere zabıta denetimi

Osmaniye’de dilencilere zabıta denetimi

04.05.2025 - 12:57 | Son Güncellenme:

Osmaniye’de dilencilere zabıta denetimi

Osmaniye’de dilencilere zabıta denetimi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE (DHA) – OSMANİYE’de, vatandaşların dini duygularını istismar ederek haksız kazanç elde etmeye çalışan dilencilere yönelik zabıta ekiplerin tarafından denetim gerçekleştirildi. Uygulama sırasında kaçmaya çalışan bazı dilenciler hızlı müdahaleyle yakalandı.

Haberin Devamı

Osmaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, cami, hastane ve otogar çevresi ile ışıklı kavşaklar başta olmak üzere kentin farklı noktalarında dilencilik yapanlara yönelik denetimler yapıldı. Uygulama sırasında kaçmaya çalışan bazı dilenciler hızlı müdahaleyle yakalandı.

Kabahatler Kanunu kapsamında işlem yapılmak üzere Zabıta Müdürlüğü'ne götürülen dilencilerin üzerlerinde bulunan paralara ise yasal mevzuat çerçevesinde el konuldu. Belediyeden yapılan açıklamada, halkın huzuru ve kamu düzeninin korunması amacıyla benzer denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Berk Atan kaza geçirmişti! Günler sonra ilk paylaşım
Berk Atan kaza geçirmişti! Günler sonra ilk paylaşım

Cadde | 04.05.2025 - 10:14

Berk Atan'ın da içinde bulunduğu araç geçtiğimiz günlerde kaza yapmıştı. Ünlü oyuncudan günler sonra ilk paylaşım geldi.

Yazarlar