Sakarya Üniversite Öğrencilerinden Başkan Dişli'ye Ziyaret

Üniversite Öğrencilerinden Başkan Dişli'ye Ziyaret

26.02.2018 - 14:53 | Son Güncellenme:

.

Üniversite Öğrencilerinden Başkan Dişliye Ziyaret

Erasmus ve Mevlana programı kapsamında Sakarya Üniversitesinde bulunan yabancı öğrenciler, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.
Erasmus ve Mevlana programı kapsamında Sakarya Üniversitesi’nde eğitim gören 9 ülkeden bir grup öğrenci, Başkan Dişli’yi ziyaret etti. Değişim ile gelişen üniversite öğrencileri topluluğu tarafından düzenlenen ziyarette grup adına konuşan İbrahim Fırat, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Dişli’ye bilgi verdi.
Endonezya, Malezya, Kazakistan, Romanya, Almanya, Ukrayna, Kırgızistan, Macaristan ve Slovakya’dan gelen öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Dişli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Böylesine güzel projeler, farklı tarih ve kültürlerin birbirlerini daha yakından tanıması ve barış içinde yaşayabileceğimizi göstermek açısından büyük bir öneme haizdir. Özellikle barışa en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, başta öğrencilerimiz olmak üzere hepimize çok önemli görevler düşüyor. Bizler ev sahibi olarak Türk Milleti’nin barış içerisinde birlikte yaşama tecrübesinin asırlar öncesine dayandığını ve misafirperver bir millet olduğunu bu kardeşlerimize çok hassas bir şekilde hissettirmeliyiz” dedi.