Samsun AK PARTİ BAFRA KADIN KOLLARI 8 MART ETKİNLİĞİ

AK PARTİ BAFRA KADIN KOLLARI 8 MART ETKİNLİĞİ

08.03.2014 - 15:34 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ BAFRA KADIN KOLLARI 8 MART ETKİNLİĞİ

Samsun’un Bafra ilçesinde AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Büyük Park’ta düzenlenen etkinliğe Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, eşi Şükrüye Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Kadın Kolları ve çok sayıda davetli katıldı. Kapıda konfetilerle karşılanan Başkan Şahin ve eşi, salonu dolduran davetlilerin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Şahin, 77 yaşındaki kayınvalidesi Emine Kıran’a çiçek vererek elini öptü. Emine Kıran da bu sırada duygulu anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olmadı.
Başkan Şahin burada yaptığı konuşmada, “Türkiye, son 10 yılda temel insan hakları alanında çok büyük bir mesafe aldı. Her gün ve her an kadınlarımızın sosyal hayattaki konumunu güçlendirmek için de elimizden geleni yapacağız. Bu vesile ile tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.
Başkan Şahin’in konuşmasının ardından özel olarak hazırlanan ve üzerinde Başbakan Tayyip Erdoğan ile Başkan Şahin’in resminin bulunduğu pasta kesilerek davetlilere ikram edildi.