Samsun AK PARTİ’DEN ZAFER KUTLAMASI

AK PARTİ’DEN ZAFER KUTLAMASI

31.03.2014 - 04:19 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ’DEN ZAFER KUTLAMASI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Samsun Başbakan’a ve milli iradeye sahip çıktı” dedi.
Samsun’da kesin olmayan sonuçlara göre, büyükşehir ile 17 ilçenin 16’sını alan AK Parti, Cumhuriyet Meydan’ında havai fişek ve davul-zurnalı kutlama programı düzenledi. Kutlamaya Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir ve Tülay Bakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe belediye başkanları ve partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Seçim otobüsü üzerinden binlerce vatandaşa seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Bu akşam sizin akşamınız. Bu akşam 4 aya yakındır süren seçim çalışmasının sonucunda elde edilen başarının zaferini kutluyorsunuz. Başbakanımız 25 Mart günü işte bu meydan da özellikle ne dedi? ‘Samsun’da ilçeleri istiyoruz’ dedi. Biri hariç hepsini Allah’ın izniyle aldık. Samsun Başbakanı’na ve milli iradeye sahip çıktı. Samsun, AK Parti hizmetlerini almak istediğini açıkça haykırdı. Yerel yöneticilerini destekleyecek olan merkezi hükümet bugün burada bir arada. Samsun bir arada ve birliktedir. Bugün AK Parti’ye oy veren de vermeyen de kazanmıştır. Çünkü AK Parti belediyeciliğini tüm Samsun görecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye’de bir markadır. Başbakanımıza Samsun isteklerini verdi. Şunu unutmayın, kendinizle gurur duyun. 4 ay boyunca hiçbir şekilde yorulmadan ve usanmadın yürüdünüz ve koştunuz. En büyük gurur sizin ve Samsun’undur. Samsun her seçimde Başbakanımıza sahip çıktı. Seçimleri biz sizlerle beraber kazandık. Samsun artık en üst seviyede hizmet görecek. Biz sizlerin hizmetkarınız. Sizlerle beraber sizlerin arasındayız” dedi.
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, “Başbakanımıza tam burada söz verdik. Başbakanımıza verdiğimiz sözü tutan herkese selam olsun. Sözü, davası, lideri, hedefi bir olan sevgili teşkilatımız, hepinize ben sevgiyle kucaklıyorum. Çok zor ve meşakkatli yollardan geldik. Ben tüm teşkilatımıza yoğun bir çalışma temposu içerisinde Allah’a şükürler olsun ki, 17 ilçenin 16’sı AK Parti’yle buluştu. Asarcık ilçemizde demek ki tam çalışamamışız. Ama olsun Asarcık ilçemiz de hizmet alacak. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “3 Aralık’tan beri gece-gündüz tüm kadrolarımız çalıştı. Bu çalışmanın sonucunu bu akşam aldık. Hiçbir başarı bizim başımızı döndürmez. Biz şımarmayız. Biz asla ve asla başkasını incitmeyiz. Bizi incitmeye kalktıklarında ise meydan vermemek için mücadele veririz. Biz insanı sevdiğimiz için rakiplerimizi de düşünürüz. Bu akşam elde edilmiş başarı sadece Samsun’da elde edilmiş bir başarı değildir. Bildiğiniz üzere tüm Türkiye’de AK Parti’nin lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elde ettiği bir başarıdır. Hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
Programda ayrıca AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir, Tülay Bakır, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkan Adayı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar da birer selamlama konuşması yaptı.