Samsun BAŞKAN GENÇ: "DEMOKRASİ ŞEHRİ SAMSUN İSTİKRARA EVET DİYECEK"

BAŞKAN GENÇ: "DEMOKRASİ ŞEHRİ SAMSUN İSTİKRARA EVET DİYECEK"

25.10.2015 - 19:34 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN GENÇ: DEMOKRASİ ŞEHRİ SAMSUN İSTİKRARA EVET DİYECEK

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun’un bir demokrasi şehri olduğunu belirterek, 1 Kasım’da Samsunluların AK Parti hükümetine, Türkiye’nin istikrarına ve milletin birliğine kastedenlere gereken cevabı sandıkta vereceğine inandığını söyledi.
Tuzaklı Mahallesi’nde Sivaslı ve Merkez Büyük Camileri ile ilkokul bahçesinde belediye tarafından yapılan peyzaj ve çevre düzenlemelerinin açılışları düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışlarda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, törenlerde yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin önemine işaret etti. Başkan Genç, "Samsun, başta Kurtuluş Savaşı olmak üzere tarihin birçok döneminde sağlam duruşunu ortaya koyması nedeniyle ülkemiz için önemli bir yere sahiptir. Ülkemiz için bir dönüm noktası olan 1 Kasım’da da demokrasi şehri olan Samsun, sandıkta gereken cevabı verecektir” diye konuştu.
Şer odaklarının AK Parti üzerinden Türkiye’nin istikrarına ve milletin birliğine kastettiğini ifade eden Genç, “Samsun, Kurtuluş Savaşı’nda, 1930 seçimlerinde ve daha pek çok önemli zamanda ülkemizin birliğinden, dirliğinden, demokrasiden yana tavır almıştır. Bugün ülkemiz üzerinde de oynanan oyunların sona erdirilmesi bakımından da 1 Kasım çok önemlidir. İnanıyorum ki, tarihi kimliklerinden gelen sorumluluğun gereği olarak Samsunlu hemşehrilerimiz 1 Kasım’da sandık başında şer odaklarına ‘hayır’ diyerek, bir kez daha tarihe geçecektir. Demokrasi şehri Samsun, Türkiye’mizin istikrarında ve 2023’e ilerlemesinde bir kez daha tarihi rol üstlenecektir” şeklinde konuştu.
"HALKIMIZ MÜSAADE ETMEYECEK"
Başkan Osman Genç, “Dünyanın en büyük köprülerini, havalimanlarını yapıyoruz, otoyollar yapıyoruz ama birileri kalkmış ’Ben gerekirse bunları durdurabilirim’ diyor. 1 Kasım seçimlerinde inşallah güçlü bir şekilde bu vatan, millet, devlet ve ay yıldızlı bayrağımız için bunlara vatandaşlarımız müsaade etmeyecektir. Türkiye’nin yönünün ne tarafa bakacağını, eski Türkiye mi olacak yoksa yeni Türkiye’ye mi oy vereceğiz? Türkiye, koalisyonlarla mı yönetilsin yoksa tek başına mı yönetilsin? 1 Kasım’da verilecek her bir oy, Türkiye’nin geleceğini belirleyecek” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Osman Genç ve beraberindekiler Tuzaklı Mahallesi’nde iki cami ve bir okulda yapılan çevre düzenleme çalışmalarını hizmete açtı. Tuzaklı Mahallesi Muhtarı Alaattin Körnaz, mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Genç’e teşekkür ederek plaket verdi. Başkan Genç, Tuzaklı Mahallesi’nde özellikle çocukların sevgi seli ile karşılaştı. Törene Başkan Genç’in yanısıra AK Parti milletvekili adayları Ahmet Demircan, Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Samsun Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Haşim Baki, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.