ŞanlıurfaŞanlıurfa'da 1 haftada 18 torbacı tutuklandı

Şanlıurfa'da 1 haftada 18 torbacı tutuklandı

15.01.2024 - 12:46 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa'da 1 haftada 18 torbacı tutuklandı

Şanlıurfada 1 haftada 18 torbacı tutuklandı

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA’da polisi ve jandarma ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik bir haftada düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 45 şüpheliden 18’i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ile Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir hafta boyunca torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonlarda; 7 kilo 302 gram skunk, 1 kilo 16 gram esrar, 330 gram metamfetamin, 45 gram bonzai, 531 gram eroin ve 170 sentetik hap ele geçirilirken, 45 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 18’i tutuklandı, 27’si ise  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
VALİDEN 'İHBARDA BULUNUN' ÇAĞRISI
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, vatandaşların desteği ile uyuşturucuyla mücadelede daha da etkili çalışma yapacaklarını söyledi. Vali Şıldak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Kıymetli vatandaşlarımız; gençlerimize yönelik bu büyük tehdide karşı daha etkili bir mücadele ortaya koyabilmek için lütfen “112 Hattına veya Uyuma Programına ihbarda bulunun” sözleriyle vatandaşlardan daha da duyarlı olmaları yönünde çağrıda bulundu. 

FOTOĞRAFLI