Siirt ÖZEL MEDLİFE’DEN HASTALARA KARANFİL

ÖZEL MEDLİFE’DEN HASTALARA KARANFİL

08.03.2014 - 17:56 | Son Güncellenme:

.

ÖZEL MEDLİFE’DEN HASTALARA KARANFİL

Siirt’in en köklü özel sağlık kuruluşu olan Özel Siirt Medlife Sağlık Hizmetleri yetkilileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sağlık çalışanlarına ve kadın hastalara karanfil dağıttı.
Hastane Başhekimi Banu Yıldırım, Radyoloji Uzmanı Ümitcan Özcan, Hastane Müdürü Kemal Şahin, Başhemşire Serap Acar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hastaneye gelen kadın hastalar başta olmak üzere hastanedeki kadın çalışanlara karanfil dağıtıp günlerini kutladı. Böylesi önemli bir günde tüm kadın hastaların günlerini kutladıklarını belirten Hastane Başhekimi Yıldırım, “İçinde bulunduğumuz hafta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla hastanemize gelen kadınların günlerini kutlayıp böylesi önemli bir günleri olduğunu kendilerine hissettirmek amacıyla bir etkinlik düzenledik. Her yıl bu tür çeşitli organizasyonlar yapıyoruz” dedi.
Beraberinde hastane yetkilileriyle birlikte hastanedeki servisleri geçen Başhekim Yıldırım hasta yakınlarına ve hastanede görevli kadın personellere de karanfil dağıttı.