Şırnak CİZRE’DE KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

CİZRE’DE KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

29.03.2015 - 16:42 | Son Güncellenme:

.

CİZRE’DE KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen "Kutlu Doğum" etkinliği coşku ile kutlandı.
Peygamber Sevdalıları Platformu’nun düzenlediği etkinlik Kırmızı Medrese arkasında bulunan boş arazide kutlandı. Konuşmacı olarak Molla Abdulbari Çelik ve Molla Beşir Şimşek’in katıldığı etkinliği çok sayıda vatandaş da iştirak etti. Kutlu Doğum etkinliği Kuran-ı Kerim’in okunmasıyla başladı. Akabinde ise etkinliğe katılan konuşmacılar platforma çıkarak alandakilere hitaben konuşma yaptı. Programa konuşmacı olarak katılan Molla Abdulbari Çelik, İslam kardeşliğinden bahsederek, Peygamber Efendimizin dünyaya gönderilmeden önce insanların içerisinde bulunduğu gaflet durumu ve Peygamber efendimizin dünyaya gelişinden sonra insanların yaşantısında meydana gelen değişikliklerden örnekler verdi.
Yapılan konuşmaların ardından İlahi Ses Sanatçıları Mahfuz Aktekin, Özcan Güner ve Salih Gözüngü okudukları ilahilerle alandakilere duygusal dakikalar yaşattı. Tekbirlerin getirildiği, salavatların verildiği, ilahilerin okunduğu Kutlu Doğum Programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle sona erdi.