Sivas Başkan Bilgin'den eczacılara çiçekli kutlama

Başkan Bilgin'den eczacılara çiçekli kutlama

27.09.2021 - 16:27 | Son Güncellenme:

Başkan Bilgin'den eczacılara çiçekli kutlama

Başkan Bilginden eczacılara çiçekli kutlama

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 25 Eylül Eczacılar Günü nedeniyle kentteki eczacıları ziyaret edip çiçek hediye ederek günlerini kutladı.
25 Eylül Eczacılar Günü nedeniyle Sivas Eczacılar Odası Başkanı Bahadır Eren'i makamında ağırlayan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ziyaretin ardından kentte görev yapan eczaneleri Bahadır Eren ile ziyaret etti. Başkan Bilgin, eczacıların gününü çiçek hediye ederek kutladı.
İlacın üretiminden hastaya ulaştırılmasına kadar her safhada sorumluluk alan fedakar eczacıların günlerini kutlu olsun diyen Başkan Bilgin, “Neredeyse insanlık tarihi kadar eski olan eczacılık mesleği günümüzde de büyük bir özveriyle bilimin ışığında devam etmektedir. Yaşadığımız pandemi süreci gösterdi ki hastalık var olduğu sürece bunun tedavisi de var olacak. Tedavisi içinse bilimsel çalışmalar yapılarak insan sağlığına çözüm üretilmiş olacak. Diğer bir yandan yapılan çalışmalar neticesinde ise gelecek kuşaklara aktarılacak bir bilgi birikiminin paylaşılması da söz konusu olacak. İnsan sağlığını iyileştirmek gibi son derece kutsal bir görevi üstlenen eczacılarımız ilaç dağıtım alanlarında kesintisiz 24 saat sağlık hizmeti vererek, sağlık sorunlarına yardım için hep yanımızda yer almakta. Bu nedenle fedakârca görev yapan eczacılarımızın günlerini tebrik ediyorum" dedi.
Eczacılar ise bu günde kendilerini unutmadıkları için Başkan Bilgin’e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI