Sivas Bingöl'den getirilen Alman çoban köpeği, Sivas'ta ameliyat edildi

Bingöl'den getirilen Alman çoban köpeği, Sivas'ta ameliyat edildi

02.06.2022 - 10:19 | Son Güncellenme:

Bingöl'den getirilen Alman çoban köpeği, Sivas'ta ameliyat edildi

Bingölden getirilen Alman çoban köpeği, Sivasta ameliyat edildi

SİVAS, (DHA) - BİNGÖL'de bacağından rahatsızlanan ve uygulanan tedaviye rağmen iyileşmeyen Alman çoban köpeği, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nde ameliyat edildi.
Bingöl'ün Yayladere ilçesinde sağ arka bacağında oluşan rahatsızlıktan dolayı tedavi edilen Alman çoban köpeği tedaviye karşılık vermedi. Araştırmalar sonrası Sivas'a getirilen köpek, SCÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nde Doç. Dr. İlker Şen tarafından ameliyat edildi. 
Operasyon hakkında bilgi veren Doç. Dr. İlker Şen, "Köpeğimiz diz kapağı çıkığı tanısıyla önce başka bir ilde ameliyat ediliyor ama sonrasında komplikasyon gelişiyor. Daha sonra hayvan sahibi yaptığı araştırmalar sonucunda bize ulaştı. Köpeğimizi önce muayene ettik, sonra da ameliyat ettik. Şu anda hayvanın son durumu stabil. Çift aşamalı operasyonun ilki gerçekleşti. Tedavisi devam ediyor. Yaralı bölge iyileştiği zaman ikinci operasyona geçeceğiz. Böylelikle tedavi sonrası hastamız konforlu bir yaşam sürecek" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Yazarlar