Tekirdağ Gıda kontrol kursiyerleri sertifikalarını aldı

Gıda kontrol kursiyerleri sertifikalarını aldı

01.03.2021 - 13:07 | Son Güncellenme:

Gıda kontrol kursiyerleri sertifikalarını aldı

Gıda kontrol kursiyerleri sertifikalarını aldı

 

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde düzenlenen 'Gıda Kontrol Görevlisi Kursu' eğitiminde başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldı.  

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın hizmet içi eğitim programı  kapsamında Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü, 'Gıda Kontrol Görevlisi Kursu' 22 - 26 Şubat tarihlerinde düzenlendi. Kursa, Kırklareli, Edirne, Bayburt, Gümüşhane, Amasya, Uşak, Yozgat'tan gelen 28 kursiyer katıldı. Eğitimlerin sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü  Oktay Öcal, "Kursumuz ile personelimizin beceri ve bilgilerinin arttırılmasında katkıda bulunulmuştur. Bu sebepten öncelikle teknik bilgi ve tecrübelerini aktaran eğitimcilerimize teşekkür ederim. Eğitime katılan kursiyerlerimize gıda güvenliğinin önemi ve hassasiyeti kursiyerlerimize başarılı bir şekilde aktarılmıştır. Gıda güvenliğinin sağlanması, gıdaların tüketici sağlığını olumsuz etkileyecek özellikte olmaması ile mümkün olup tüketicinin sağlığı açısından gıda güvenliğinin sağlanması en önemli önceliğimiz olmalıdır. İl Müdürlüğümüzün düzenlediği eğitime katılan tüm kursiyerleri Gıda Kontrol Görevlisi Kursu'nu başarıyla tamamlamalarından dolayı tebrik ediyor, görevlerini titizlikle icra edeceklerine inanarak başarılar diliyorum" dedi.
 

Yazarlar