Tekirdağ Vali Ceylan, Malkara'da Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Vali Ceylan, Malkara'da Muhtarlarla Toplantı Yaptı

12.02.2018 - 17:52 | Son Güncellenme:

.

Vali Ceylan, Malkarada Muhtarlarla Toplantı Yaptı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Malkara ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Ceylan, İlçe Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarların taleplerini dinlemek için böyle bir toplantı düzenlendiğini söyledi.

Her ay bir ilçede muhtarlarla toplantı yaptıklarını anlatan Ceylan, şunları kaydetti:

"Muhtarlarımızın taleplerini ilk ağızdan alarak çözüm ile ilgili yapabileceğimiz konular varsa değerlendirilmesini ve hayata geçirilmesini sağlıyoruz. Geçtiğimiz yıl yaptığımız toplantı, başarılı geçti. İnşallah bu yıl da yapacağımız toplantı aynı şekilde güzel bir toplantı olur. Malkara, Tekirdağımızın önemli ilçelerinden biri. Tarım alanında ciddi bir potansiyele sahip. Sanayisi aktif durumda. Bizim de bu toplantıda vurgulamak istediğimiz bir kaç konu var. Bunlardan en önemlisi uyuşturucu ile mücadele.Bu konuda ciddi bir mesafe katettik il bazında. Bu süreklilik arz eden bir mücadele ve çalışmadır. Asayiş konusunda da muhtarlarımızın güvenlik kuvvetlerimiz ile yapmış olduğu iş birliğine devam edilmesidir."

Haberin Devamı

Toplantıya, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kızıltan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç da katıldı.