Trabzon ZEYTİNLİK GÖRELE PİDE TRABZON VARLIBAŞ AVM’DE AÇILDI

ZEYTİNLİK GÖRELE PİDE TRABZON VARLIBAŞ AVM’DE AÇILDI

03.10.2014 - 17:18 | Son Güncellenme:

.

ZEYTİNLİK GÖRELE PİDE TRABZON VARLIBAŞ AVM’DE AÇILDI

Varlıbaş Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yeni bir tat Trabzon halkının beğenisine sunuldu. Zeytinlik Görele Pide adıyla hizmete giren restoranda Göreleli ustalarca meşhur Görele pidesi tüm çeşitleriyle Trabzon halkının damak beğenisine sunulacak.
Zeytinlik Görele Pide’nin açılışını Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ile Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu birlikte yaptılar. Açılışta bir konuşma yapan Zeytinlik Görele Pide işletme sahibi Oktay Gül “Amacımız Karadeniz Bölgesi’nin sahip olduğu yemek kültüründe, öne çıkan çeşitleri Trabzon halkına sunmak olduğu kadar, git gide artan yabancı ziyaretçilere de bu özel lezzetlerimizi gerçek ustalarının elinde hazırlatarak tattırmak”dedi.
Varlıbaş AVM Genel Müdürü Celalettin Karabeyer de “Şahsen ben pideyi çok severim. Görele pidesini özellikle çok sevdiğimi belirtmeliyim. Bu tadı alışveriş merkezimize taşıyan ve ziyaretçilerimize sunacak olan işletme sahiplerine ayrıca teşekkür ediyorum” derken, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’de yaptığı konuşmada “Trabzon’da böyle bir alışveriş merkezinde Görele’nin adını taşıyan güzel bir işletmenin açılışını yapıyor olmak bana gurur veriyor. Bize ve Görele’ye bu gururu yaşatan işletme sahibi Oktay GÜL kardeşimi diğer alanlarda yaptığı başarılı çalışmalardan da çok iyi tanıyor ve kendisini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen açılış sonrası davetlilere pide ikram edildi.