Uşak 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı

15 Temmuz Şehitleri Anma Programı

30.03.2017 - 09:15 | Son Güncellenme:

Uşak Valisi Okur: "Şu anda bütün güçleriyle Türkiye'nin üzerine geliyorlar. Açık ve bariz bir şekilde haçlı savaşı yaşıyoruz. Bunu net olarak söylememde fayda var. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor"

15 Temmuz Şehitleri Anma Programı

UŞAK (AA) - Uşak Valisi Ahmet Okur, "Şu anda bütün güçleriyle Türkiye'nin üzerine geliyorlar. Açık ve bariz bir şekilde haçlı savaşı yaşıyoruz. Bunu net olarak söylememde fayda var. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor." dedi.

Haberin Devamı

Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Atatürk Kültür Merkezinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Vali Okur, etkinlikte yaptığı konuşmada, 15 Temmuz tarihinde bir grup terörist tarafından Türkiye Cumhuriyeti devletinine yönelik haince bir girişimde bulunulmaya çalışıldığını ve bu süreçte yaşananların asla unutulmaması gerektiğini söyledi.

Hain darbe girişiminin milletin birlikteliğiyle bertaraf edildiğini dile getiren Okur, şunları kaydetti:

"Türk milletinin başarısı ile bugünlere kadar geldik. Bugünlerde ülkemizin karşı karşıya olduğu engelleri, girdapları bizzat gördükçe birlik ve beraberlik ruhu daha çok artmalı. Şu anda bütün güçleriyle Türkiye'nin üzerine geliyorlar. Açık ve bariz bir şekilde haçlı savaşı yaşıyoruz. Bunu net olarak söylememde fayda var. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor."

Haberin Devamı

Programda, şehitler için okunan hatim duası ardından Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Korosu tarafından hazırlanan "Güllerin Adı" adlı gösteri sergilendi.