Van AK PARTİ’DEN BARDAKÇI MAHALLESİ’NE ZİYARET

AK PARTİ’DEN BARDAKÇI MAHALLESİ’NE ZİYARET

31.05.2015 - 10:30 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ’DEN BARDAKÇI MAHALLESİ’NE ZİYARET

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ile birlikte Tuşba ilçesine bağlı Bardakçı Mahallesi’ni ziyaret etti.
Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Van milletvekili adayları ve il teşkilatı, mahalle ziyaretlerine de devam ediyor. Tuşba ilçesine bağlı Bardakçı Mahallesi’ni ziyaret eden İl Başkanı Zahir Soğanda ve Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, burada mahalle halkı ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Verilen yemekte konuşan Belediye Başkanı Özgökçe, Tuşba ilçe sınırları içerisinde hizmet götürmedik nokta bırakmayacaklarını ifade ederek, Bardakçı Mahallesi’nin yol sorununun da bilincinde olduklarını ve çalışma başlatılacağını ifade etti.
İl Başkanı Soğanda ise, geçtiğimiz yıl büyükşehir olan Van’ın köylerinin mahalle statüsüne kavuştuğunu hatırlatarak, belediyeciliğin önemine değindi. AK Parti belediyesi olan Tuşba ilçesindeki çalışmaların tüm Türkiye tarafından örnekle karşılandığını ifade eden Başkan Soğanda, ‘‘Tuşba Belediye Başkanımız Fevzi Özgökçe Beyefendi 2014 yılı örnek belediyelerinde yerini almıştır. Bu AK Parti iktidarının, hizmet sevdasının göstergesidir’’ dedi.