Gürpınar Gürpınar'da Kızılay ve kaymakamlık öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu

Gürpınar'da Kızılay ve kaymakamlık öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu

02.04.2021 - 11:46 | Son Güncellenme:

Gürpınar'da Kızılay ve kaymakamlık öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu

Gürpınarda Kızılay ve kaymakamlık öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu

Tuncay AVCI/GÜRPINAR(Van), (DHA)- VAN'ın Gürpınar ilçesinde, kaymakamlık ve Kızılay Gürpınar Şubesi'nce öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı. Kaymakam Fatih Kayabaşı, öğrencilere yönelik çalışmaların süreceğini söyledi. 
Gürpınar Kaymakamlığı ve Kızılay Gürpınar Şubesi, yüz yüze eğitim gören öğrencilere destek amaçlı çalışma yaptı. Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Salihoğlu ve Kızılay Gürpınar Şube Başkanı Celal Atan, Güzelsu Borsa İstanbul Yatalı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere kırtasiye seti dağıttı. Türk Kızılay Gürpınar Fahri Başkanı da olan Kaymakam Fatih Kayabaşı, öğrencilere kırtasiye yardımlarının devam edeceğini belirterek "Kızılay olarak her yıl okullarda öğrencilere başta kırtasiye olmak üzere çeşitli yardımda bulunuyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında öğrencilerimize Kızılay hakkında da bilgiler aktarıyoruz. Kızılay'ın amaçları ve faaliyetlerini öğrencilere anlatılması öğrencilerimizin kızılay hakkında bilgi sahibi olması çok önemlidir" dedi.
Türk Kızılay Gürpınar Şube Başkanı Celal Atan ise ziyaret sırasında öğrencilere Türk Kızılay hakkında çeşitli bilgiler verdi. Şube Başkanı Atan, "Her zaman eğitim ve öğretim için elimizi taşın altına koyacağız. Eğitimi ve öğrenciyi düşünen bir kaymakamımız ve milli eğitim müdürümüz olduğu için çok şanslıyız. Her zaman, her koşulda vatandaşını düşünen insanlarla çalışmak bize güç veriyor" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI