VanVEDAŞ'tan köy okullarına 'Öğretmenler günü' ziyareti

VEDAŞ'tan köy okullarına 'Öğretmenler günü' ziyareti

23.11.2023 - 13:24 | Son Güncellenme:

VEDAŞ'tan köy okullarına 'Öğretmenler günü' ziyareti

VEDAŞtan köy okullarına Öğretmenler günü ziyareti

VAN,(DHA)-VANGÖLÜ Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) yetkilileri, Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerindeki köy okullarında görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek, öğretmenlerin gününü kutladı.

VEDAŞ, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenleri unutmadı.VEDAŞ yetkilileri Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde belirlenen köy ve mahelle okullarına öğretmenler günü ziyareti gerçekleştirdi. Bir süre öğretmenlerle sohbet eden yetkililer, öğretmenlerin gününü kutlayarak, bayan öğretmenlere şal, erkek öğretmenlere kravat, öğrencilere ise çeşitli hediyeler verdiler.

 VEDAŞ Şirket Müdürü Fatih Talay, “Köy ve mezra okullarımıza çeşitli projeler kapsamında farklı zamanlarda ziyaretler gerçekleştiriyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle de hem fedakar öğretmenlerimizle buluştuk, hem de öğrenci kardeşlerimizle zaman geçirme fırsatı yakaladık. Bizleri misafir eden değerli öğretmenlerimize ve bizler için resimler çizen minik öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım. Aydınlık yarınlarımıza güvenle bakabilmemizi sağlayan başta hizmet bölgemizdeki öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü kutlu olsun."dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI