Zonguldak AY, SURİYE İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

AY, SURİYE İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

07.02.2014 - 11:51 | Son Güncellenme:

.

AY, SURİYE İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

Türkiye Kızılay Derneği Çatalağzı Şube Başkanı Nevzat Ay, Suriye’de yaşayan insanlara yardım etmek amacıyla başlatılan yardım kampanyası için çağrıda bulundu.
Kızılay Derneği Çatalağzı Şube Başkanı Nevzat Ay, yaptığı açıklamada şöyle dedi:
“Kızılay’ın Çatalağzı şubesi olarak bildiğiniz gibi bölgemizde halkımıza vatandaşlarımıza hizmet etmekteyiz. Şubemiz olarak çalışmalarımız son derece güzel devam ediyor. Genel merkezimizden gelen talimat doğrultusunda bildiğiniz gibi Suriye’de yaşanan bir dram var. Suriye’de ki mağdur olan çocuklarımız için bir yardım kampanyası başlatılmıştır. Bu kampanyada vatandaşlarımızın duyarlı olmasını bekliyoruz. Kampanyaya yardımcı olacak vatandaşlarımız 168 Kızılay hattımızdan 2868 ‘e boş mesaj göndererek ve ayrıca banka şubelerine giderek, ayrıca şubemize gelerek gerekli bilgileri alabilir. Ayrıca bölgemizde önümüzdeki günlerde hasta ve yatalak yaşlı olan vatandaşlarımızın hastalıkları ile ilgili sorunları bizzat gidermek amacıyla kendileriyle ilgili güzel bir çalışmamız olacak.”
Çatalağzı’nda yapılan çalışmaları da anlatan Ay, “Çatalağzı bölgemizde ayrıca vatandaşlarımızın bildiğiniz gibi hastalık konusunda ve sağlık konusunda önümüzdeki günlerde Çatalağzı’nda 112 sağlık hizmetlerinin İl Sağlık Müdürlüğü ile beraber çalışma yapacağız. İl Sağlık Müdürlüğü’nün nezdinde Çatalağzı bölgemizde bir seminer vermeyi düşünüyoruz. Acil vakalar ile ilgili elimizden geldiği kadarda Çatalağzı’nda ki vatandaşlarımıza gıda konusunda giyim konusunda diğer nakli ve aile yardımlar konusunda elimizden geldiği kadar hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu süreçte bize yardımcı olan Çatalağzı esnaflarımıza belediyemize ve diğer birimlere sonsuz teşekkür ediyorum. Kızılay olarak her zaman afet durumlarında diğer konularda vatandaşımızın yanında olacağız” dedi.