Zonguldak ERDEMİR ANADOLU LİSESİ’NDEN ÖZBEK’E ZİYARET

ERDEMİR ANADOLU LİSESİ’NDEN ÖZBEK’E ZİYARET

22.05.2014 - 11:06 | Son Güncellenme:

.

ERDEMİR ANADOLU LİSESİ’NDEN ÖZBEK’E ZİYARET

Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Kulübü Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek'i ziyaret etti.
Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi halk oyunları kulübü öğretmen ve öğrencileri okul müdür vekili Cemile Gül ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ve Şube Müdürü Engin Mutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Erdemir Anadolu Lisesi Okul Müdür Vekili Cemile Gül, “Halk oyunları kulübümüz gerek il de gerekse Sakarya’da yapılan okullar arası grup yarışmasın da dereceye girerek finalist olmuştur. 30 Mayıs 2014 tarihinde okullar arası grup yarışmasında finalist olarak Türkiye finali katılmaya hak kazandı. 30 Mayıs 2014 tarihinde Adana ilinde 12 finalist lisenin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Türkiye finalinde ilimizi temsil edecektir. Milli Eğitim Müdürümüzün bu çalışmalarımız da bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Erdemir Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Kulüp Eğitmeni Serkan Akgün de “Çok başarılı bir sezon geçirdik. Gerek ilimizde gerekse il dışında Sakarya’da yapılan yarışmalarda okulumuzu ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye finaline yükseldik. Bu başarıyla Türkiye’de Halk Oyunları alanın da en iyi 12 okul arasındayız. Adana da yapılacak olan Türkiye Finalinde hedefimiz ilk dört lise arasına girebilmektir. İlk dört lise arasına girdiğimiz takdirde ilimize 2. kontenjan verilecektir. Bu da katılımcı diğer okullarımızın önünü açacaktır. Ayrıca Milli Eğitim Müdürümüz Turgut Özbek’e okulumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ederim” dedi.
Milli Eğitim Müdür Turgut Özbek, “Zonguldak da bulunan okullarımızın kültürel, sosyal sportif ve akademik alanlar da almış oldukları başarılar bizleri oldukça mutlu etmektedir. Kültürel, Sosyal Sportif ve Akademik alanlarda çalışma yapan okullarımıza destek vermeye devam ediyoruz. Erdemir Anadolu Lisesi’ni yakından takip ettiğini başarılı çalışmalarından dolayı Okul idaresi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Adana’da yapılacak olan final yarışmasında da kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.
Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Kulübü Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek'e çiçek takdim etti.
Milli Eğitim Müdür Turgut Özbek, Erdemir Anadolu Lisesi Müdürü, Öğretmen ve Öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.