Dünyadan Futbol Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu

Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu

16.04.2024 - 18:13 | Son Güncellenme:

Fatih Terim'in Panathinaikos'ta göreve başlamasının ardından Yunan ekibinin Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Samet Akaydin için karar verildi. Yunan basını milli futbolcunun satın alma opsiyonunu da duyurdu.

Panathinaikosta Fatih Terimden flaş Samet Akaydin kararı İşte satın alma opsiyonu

Fatih Terim'in Panathinaikos teknik direktörü olmasının ardından Yunan ekibinin Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Samet Akaydin için son karar verildi. Yunan basını milli futbolcunun satın alma opsiyonundaki şartları da duyurdu.

Haberin Devamı

TERİM İSTEDİ İMZAYI ATTI

Panathinaikos'ta teknik direktörlüğe getirilen Fatih Terim öncelikli olarak stoper hattını güçlendirmek istedi. Bu doğrultuda Panathinaikos, Bahia'dan Vitor Hugo ve Fenerbahçe'den Samet Akaydin'i satın alma opsiyonuyla kiraladı.

Fenerbahçe'de süre bulmakta zorlanan Samet Akaydin, Panathinaikos'ta Fatih Terim'in vazgeçilmezlerinden oldu. Milli futbolcu Yunan ekibinde tüm kulvarlarda 13 maçta 860 dakika sahada yer aldı. Panathinaikos'taki ilk döneminde büyük eleştiri toplayan Samet Akaydin özellikle şampiyonluk turunda gösterdiği performansla büyük beğeni topladı.

Panathinaikosta Fatih Terimden flaş Samet Akaydin kararı İşte satın alma opsiyonu

HEDEFİ EURO 2024

A Milli Takım'da teknik direktör Vincenzo Montella'nın vazgeçilmezleri arasında yer alan Samet Akaydin, Panathinaikos'ta artan performansını devam ettirmek ve A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosunda yer almak istiyor. Montella da Adana Demirspor'dan öğrencisi Samet Akaydin'i Almanya'da düzenlenecek turnuvanın kadrosuna dahil etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Panathinaikosta Fatih Terimden flaş Samet Akaydin kararı İşte satın alma opsiyonu

PANATHINAIKOS'TAN SAMET KARARI!

Sezon ortasında Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla Panathinaikos'a kiralanan Samet Akaydin için karar verildi. Yunanistan'dan Sportime'da yer alan habere göre Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Samet Akaydin'in takımda kalması yönünde yönetime rapor sundu. Haberde Terim'in yönetimle yaptığı toplantıda milli futbolcuyu takımın önemli parçalarından biri olarak gördüğünü ve en kötü ihtimalle yedek kulübesinde bulunabileceğini belirtti.

Haberde Samet Akaydin için "30 yaşındaki oyuncu ilk günlerinde hayal kırıklığı yarattı. Ancak, şimdi tamamen farklı bir yüz gösteriyor. Lamia'ya karşı oynadığı maç bir kriter değil. Ancak AEK karşısında mükemmel bir not aldı. Genel olarak, playofflarda oldukça iyiydi. Kulüp şu anda duble yapmak istiyor ve elde edilecek başarılara göre gelecek sezonun planlaması yapılacak." denildi.

Panathinaikosta Fatih Terimden flaş Samet Akaydin kararı İşte satın alma opsiyonu

"TERİM DEVAM EDERSE AKAYDİN KALABİLİR"

Sportime'da yer alan haberde Fatih Terim'in görevine devam etmesi durumunda Samet Akaydin'in kariyerine Panathinaikos'ta devam edebileceği aktarıldı.

Bahia'dan kiralanan Vitor Hugo ile Bart Schenkeveld'in Fatih Terim'in planlarında yer almadığı belirtildi. Yunan ekibinin Jedvaj için hamle yapabileceği ve savunma rotasyonunda Terim'in Samet Akaydin'i de gelecek sezon takımda tutabileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

SATIN ALMA OPSİYONUNU DUYURDULAR

Haberde Panathinaikos ve Fenerbahçe arasında yapılan anlaşmaya göre Samet Akaydin'in bonservisinin alınması durumunda Yunan ekibi sarı-lacivertlilere 4 milyon euroluk bir ödeme yapacak.

Samet Akaydin'in de kariyerine Panathinaikos'ta devam etmek istemesi durumunda Fenerbahçe ile 4 milyon euroluk satın alma opsiyonunu düşürmek için görüşmelerin yapılabileceği iddia edildi.

Tüm bu gelişmelerin Panathinaikos'un kupa ve ligi zirvede bitirmesiyle doğru orantıda olduğu ve sezon sonunda görüşmelerin başlayabileceği aktarıldı.

Panathinaikosta Fatih Terimden flaş Samet Akaydin kararı İşte satın alma opsiyonu

Yazarlar