Gündem 2 bin 500 kadın polis alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

2 bin 500 kadın polis alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

23.03.2019 - 20:39 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2 bin 500 kadın polis alımı yapılacağı müjdesini verdi. Kadın vatandaşları heyecanlandıran haber sonrası başvuru şartları ve tarihi merak edilmeye başlandı. Peki 2 bin 500 kadın polis istihdamı ile ilgili detaylar neler, başvuru şartları belli oldu mu?

2 bin 500 kadın polis alımı başvuru tarihi belli oldu mu

Bakan Süleyman Soylu, 2 bin 500 kadın polis alımı yapılacağını duyurdu. Kadın polis alımı tüm ülke genelinde yapılacak. Vatandaşlar ise polis alımı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki başvuru şartları neler, başvuru tarihi açıklandı mı?

Haberin Devamı

SOYLU MÜJDEYİ VERDİ

Ankara'da hırsızlık olaylarının azaldığını söyleyen Soylu, "Ankara’da hırsızlık öyle bir düştü ki şu anda yüzde 6-7 rakamlarında geziyor. Kaçtan geldik? Bunun 5 kat fazlasından, 30-31’den geldik. Karakollarımıza Güven Masası diye bir masa kurduk. Şimdi bir müjde daha veriyorum; tüm Türkiye’deki karakollarımıza 2 bin 500 tane kadın polis alacağız ve onları eğiteceğiz. O güven masasında nezaketleri, gösterecekleri ev sahiplikleri ile vatandaşlarımıza yardımcı olacaklar, destek olacaklar" dedi.

2 Bin 500 kadın polis alımı ile ilgili başvuru şartları ve başcuru tarihi ise henüz belli olmadı. Konu ile ilgili gelişmelerin yakında ilan edilmesi bekleniyor.