FETÖ'ye yeni operasyon! Peş peşe gözaltılar
FETÖ'ye yeni operasyon! Peş peşe gözaltılar Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün 'güncel finans yapılanması'na yönelik yeni bir operasyon başlatıldı.
24.10.2023 Gündem
FETÖ'ye 'KPSS' operasyonu! 15 kişiye yakalama kararı
FETÖ'ye 'KPSS' operasyonu! 15 kişiye yakalama kararı Terör örgütlerine yönelik darbeler devam ederken bir operasyon haberi de FETÖ'ye yapıldı. Örgütün KPSS sınavında yapmış olduğu usulsüzlüklere ilişkin yapılan soruşturma kapsamında 15 kişi hakkında yakalama kararı verildi.
15.08.2023 Gündem
Son dakika: FETÖ'ye 8 ilde eş zamanlı operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı
Son dakika: FETÖ'ye 8 ilde eş zamanlı operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı Ankara merkezli 8 ilde FETÖ'ye gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda gözaltı kararı verildi.
15.08.2023 Gündem
2013 KPSS soruşturmasında 21 gözaltı
2013 KPSS soruşturmasında 21 gözaltı 2013 KPSS sınavında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla başlatılan FETÖ soruşturmasında 21 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
20.09.2022 Gündem
KPSS’de 13 bin şüpheli
KPSS’de 13 bin şüpheli Ankara Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman’ın yürüttüğü 2010 KPSS soruşturmasında elde edilen bulgular, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) kamuya sızma girişimini gözler önüne serdi.
8.03.2017 Gündem
ÖSYM, AYM’ye rağmen  soruları açıklamayacak
ÖSYM, AYM’ye rağmen soruları açıklamayacak ÖSYM, Anayasa Mahkemesi’nin sınav soru ve cevaplarını yayımlamaması uygulamasını iptal eden kararına ilişkin, “Sorular ve cevapların yayımlanmaması uygulamasına devam edilecek” açıklamasını yaptı
2.01.2015 Gündem
KPSS tarihleri açıklandı
KPSS tarihleri açıklandı KPSS sınav tarihleri belli oldu.ÖSYM resmi sitesinde KPSS ile ilgili merak edilen bilgileri duyurdu. Kamu Personeli Seçme Sınavı için sınav takvimi ve ayrıntılar haberimizde..
15.08.2014 Eğitim
KPSS Sınav Tarihleri Açıklandı
KPSS Sınav Tarihleri Açıklandı KPSS sınav tarihleri belli oldu.ÖSYM resmi sitesinde KPSS ile ilgili merak edilen bilgileri duyurdu. Kamu Personeli Seçme Sınavı için sınav takvimi ve ayrıntılar haberimizde..
16.08.2014 Gündem
Nazlıaka'nın yeğeni de dinleme listesinde
Nazlıaka'nın yeğeni de dinleme listesinde KPSS şampiyonuna telekulak şoku! 7 bin kişilik dinleme listesindekilerden biri de CHP milletvekili Aylin Nazlıaka’nın yeğeni Onur Nazlıaka. KPSS birincisi genç şaşkın: ‘Siyasetle hiç alakam yok. Beni niye dinler anlamıyorum.’
4.03.2014 Siyaset
2014 KPSS Başvuru Tarihleri
2014 KPSS Başvuru Tarihleri ÖSYM tarafından açıklanan KPSS başvuruları ile merak ettiğiniz bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz. KPSS 2014 başvuru tarihleri ne zaman başlıyor? KPSS yüksek puan almanın püf noktaları neler? KPSS'ye nasıl çalışmalıyım? KPSS ve diğer sınavlar hakkındaki detaylı bilgiyi sizler için derledik. KPSS ile ilgili tüm detaylar Milliyet.com.tr'de
28.02.2014 Eğitim
KPSS'de soru sayısı ve sınav süresi azaltıldı
KPSS'de soru sayısı ve sınav süresi azaltıldı ÖSYM, 2014-KPSS lisans sınavında pazar günü uygulanan alan testlerinde soru sayısını 30, iki oturumun sınav süresi de 160'ar dakika olarak belirlendi.
17.01.2014 Eğitim
KPSS sonuçları açıklandı
KPSS sonuçları açıklandı 2013 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik ile Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınav sonuçları açıklandı...
31.07.2013 Gündem
2013 ÖSYM KPSS Öğretmenlik ve A Grubu Sınavı 6-7 Temmuz
2013 ÖSYM KPSS Öğretmenlik ve A Grubu Sınavı 6-7 Temmuz ÖSYM KPSS sınavı bu hafta yapılıyor. 6-7 Temmuzda yapılacak olan KPSS sınavına girerken nelere dikkat edilmeli? 2013 KPSS Öğretmelik sınavı ne zaman yapılıyor?
2.07.2013 Gündem
KPSS hafta sonu yapılacak
KPSS hafta sonu yapılacak - Öğretmenlik ve kamudaki A grubu kadrolar için düzenlenecek Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), 6-7 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılacak...
2.07.2013 Gündem
YDS pazar günü yapılacak
YDS pazar günü yapılacak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM), bu yıldan itibaren yabancı dil bilgisi seviyesini belirlemeye yönelik yapacağı Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Sınavı (YDS) pazar günü gerçekleştirilecek...
4.04.2013 Gündem
YDS başvuruları Çarşamba günü sona erecek
YDS başvuruları Çarşamba günü sona erecek Bu yıl ilk kez yapılacak YDS için başvurular 27 Şubat Çarşamba günü sona erecek.
25.02.2013 Eğitim
ÖSYM’den STS açıklaması
ÖSYM’den STS açıklaması ”Merkezimizce tıp doktorluğu ve öğretmenlik meslek bilgisi alanlarında uygulanan STS, 2013 yılından itibaren uygulanmayacak”
28.01.2013 Eğitim
Lösemiyi yenip hemşire oldu! Merve şimdi kanserli çocuklara umut oluyor
Lösemiyi yenip hemşire oldu! Merve şimdi kanserli çocuklara umut oluyor Antalya’da 14 yaşında yakalandığı lösemiyi 2 yılda yenen Merve Yıldırım (34), Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi'ni bitirip, tedavi gördüğü klinikte hemşire olarak çalışmaya başladı.
11.03.2024 Gündem
KPSS'ye yönelik FETÖ soruşturmasında 5 gözaltı kararı
KPSS'ye yönelik FETÖ soruşturmasında 5 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, 2011 KPSS sorularını sınav öncesi alarak sınava girdiği tespit edilen 4 kişi ve örgüt içi şifreli iletişim aracı ByLock programını kullandığı anlaşılan 1 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.
28.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan 14 Mayıs seçimleri açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan 14 Mayıs seçimleri açıklaması Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar'da Anıt Park'ta düzenlenen mitinge katıldı.
26.04.2023 Gündem
FETÖ'ye yeni operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı
FETÖ'ye yeni operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı Ankara'da, FETÖ/PDY'ye yönelik 3 soruşturmada, toplam 37 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
22.11.2022 Gündem
Draymond Green ile Jordan Poole kavgası hafızalara getirdi! İşte NBA'de yaşanan unutulmaz kavgalar
Draymond Green ile Jordan Poole kavgası hafızalara getirdi! İşte NBA'de yaşanan unutulmaz kavgalar NBA'de yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği süreçte son şampiyon Golden State Warriors'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Golden State Warriors'ın yıldızları Jordan Poole ile Drymond Green arasında antrenmanda çıkan kavga tüm basketbol kamuoyunda büyük bir şok etkisi yarattı. Drymond Green'in Jordan Poole'a yumruk attığı antrenmanın görüntüleri sosyal medyaya düştükten sonra NBA'de daha önce yaşanan unutulmaz kavgalar hafızalara geldi. İşte NBA tarihinde unutulmayan kavgalar...
11.10.2022 NBA
Makyaj ve cinayeti birleştirip servet kazanıyor! Tesadüfen keşfetti
Makyaj ve cinayeti birleştirip servet kazanıyor! Tesadüfen keşfetti Makyaj videosu çekmek oldukça sıradan görünebilir ancak makyaj yaparken dünyanın en büyük seri katillerinin işlediği cinayetleri anlatmak oldukça tuhaf. Genç kadın makyaj yaparken anlattıklarıyla kan donduruyor. Videoları milyonlarca kişi tarafından izlenirken, uzmanlar altında yatan sebepler konusunda uyarıyor.
1.08.2022 Dünya
Aksaray'da öğrencisini döven öğretmen için yeni karar
Aksaray'da öğrencisini döven öğretmen için yeni karar Aksaray'da, öğrencisi T.K.'yi (10) dövdüğü gerekçesiyle meslekten atılan öğretmen Ali Rıza Y. (40), daha önce 10 ay hapis cezası verilip, hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararının bozulmasıyla yeniden yargılandığı davada 1 yıl 6 ay hapse çarptırıldı.
25.03.2022 Gündem
Son dakika: Yargıtay'dan flaş 'nafaka' kararı
Son dakika: Yargıtay'dan flaş 'nafaka' kararı Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, üniversite mezunu işsiz gence babasından bağlanan yardım nafakasını kaldıran yerel mahkeme kararını bozdu. Kurul, üniversite mezunu işsiz gencin, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kursuna gitmesini eğitiminin devam etmesi kabul ederek, babanın yoksulluğa düşmüş çocuğuna yardım etmesinin bir zorunluluk olduğuna karar verdi.
20.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri