Tuğba Yurt, Radyo D'ye konuk oldu
Tuğba Yurt, Radyo D'ye konuk oldu Yeni şarkısı 'Dünya Hevesi' ile müzik listelerinde yükselişe geçen Tuğba Yurt, Radyo D’de Fatih Uslu'nun sorularını yanıtladı.
23.04.2024 Cadde
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama Biten evliliklernden Kayon Ateş (17) adında bir oğulları dünyaya gelen iş insanı Yurdal Sert ile İvana Sert, bir dönem nafaka sorunu yaşadıkları haberleriyle çok konuşulmuştu. 2,5 yıldır Sezer Dermenci ile mutlu bir evliliği olan ünlü modacı, nafa konusunda eski eşiyle son durumu açıkladı.
20.04.2024 Cadde
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Son kullanma tarihi olmayan sabunlar, 25 ülkeye ihraç ediliyor
Son kullanma tarihi olmayan sabunlar, 25 ülkeye ihraç ediliyor Gaziantep'in Nizip ilçesine özgü, 150 yıldır doğal yöntemlerle zeytinyağı ve zeytin posalarından üretilen sabun, 25 ülkeye ihraç ediliyor.
21.03.2024 Ekonomi
Kaddafi'nin uçan limuzini! Türkiye'ye de gelmiş, her yerine '9.9.99' yazısını yapıştırdı
Kaddafi'nin uçan limuzini! Türkiye'ye de gelmiş, her yerine '9.9.99' yazısını yapıştırdı Libya'yı 42 yıl demir yumrukla yöneten Kaddafi'den geriye kalanlar da tartışma ve çatışma konusu olmaya devam etti. İktidarı döneminde lükse olan düşkünlüğüyle öne çıkan eski lidere dair ilginç detay ise ‘Afriqiyah Force One.' İşte Türkiye'ye de gelen ve her yerinde '9.9.99' yazısının yer aldığı uçağın sırrı.
21.03.2024 Dünya
Bakan Şimşek Denizli iş dünyasıyla bir araya geldi
Bakan Şimşek Denizli iş dünyasıyla bir araya geldi Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli Ticaret Borsası (DTB) ile Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) başı çektiği Denizli iş dünyası ile sivil toplum kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturan Denizli İş Adamları, Tüccarlar ve Sanayiciler Platformu’nun organizasyonuyla gerçekleştirilen Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Denizli İş Dünyası İle İstişare Toplantısında, Denizlililer 3 saate yaklaşan geniş katılımlı toplantıda, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e merak ettiklerini sorma ve düşüncelerini iletme imkanı yakaladı.
19.03.2024 Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Hedef: Mutluluğu büyütmek! Türkiye'nin dondurma ihracatında bir rekora imza atıldı!
Hedef: Mutluluğu büyütmek! Türkiye'nin dondurma ihracatında bir rekora imza atıldı! 7'den 70'e her damak zevkine hitap eden dondurma, sadece mutluluğu büyütmekle kalmıyor, Türkiye ekonomisinde 'hedefleri büyüten' gelişmelere de öncülük ediyor. 30 yılı aşkın süredir Konya ve Çorlu’daki fabrikalarında hizmet veren Algida, 2023 yılında Türkiye’nin 74 milyon dolar değerindeki dondurma ihracatının yüzde 80’inden fazlasını gerçekleştirerek bir rekora imza attı.
5.03.2024 Advertorial
Gram altında kısa vadeli tahmin! Ekonomist Baydar: Bu seviyenin görülme ihtimali yüksek
Gram altında kısa vadeli tahmin! Ekonomist Baydar: Bu seviyenin görülme ihtimali yüksek Borsa ve altın fiyatlarında yeni yıl itibarıyla dikkat çeken hareketler gözleniyor. Borsa rekor üstüne rekor kırarken altın fiyatları sert hareketlerini sürdürüyor. Ekonomist Hikmet Baydar gram altın için ‘bu seviyenin görülme ihtimali yüksek’ dedi ve kısa vadeli tahminini açıkladı. İşte detaylar...
19.02.2024 Ekonomi
Hatay Arkeoloji Müzesi: Depremde de tarihi korudu
Hatay Arkeoloji Müzesi: Depremde de tarihi korudu Mozaikleriyle dünya çapında üne kavuşan Hatay Arkeoloji Müzesi depremde ayakta kaldı, ev sahipliği yaptığı eserler zarar görmedi. Tadilat çalışmalarının devam ettiği müzenin 2025 yılında tekrar ziyarete açılması planlanıyor.
19.02.2024 Arkeoloji
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu Her gün çay içtiğiniz ince belli büyük çay bardaklarının hikâyesini daha önce duydunuz mu? Tasarımcısının, isim anasının adını alan bardaklar için fazla uzağa gitmeye de gerek yok. İşte Süperstar'ın Beykoz Korusu'ndaki yürüyüşüyle başlayarak dünyada bile adından söz ettiren 'Ajda'nın ardındaki gerçek.
8.02.2024 Yaşam
Çarşı davasında sanıkların fotoğrafları arşivlerden araştırılacak
Çarşı davasında sanıkların fotoğrafları arşivlerden araştırılacak Gezi Parkı olaylarına ilişkin aralarında Beşiktaş taraftar grubu Çarşı üyelerinin de bulunduğu 35 sanığın yargılandığı davada, sanıkların 2013-2014 yıllarına ait teşhis fotoğraflarının emniyet arşivinden araştırılarak istenmesine karar verildi.
1.02.2024 Gündem
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023'ün ilkleri üniversitesi oldu
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023'ün ilkleri üniversitesi oldu Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 2023 yılında üniversitelerin ilkler arasında yer aldığını belirterek, "Uluslararası Akredite Doğal Taş Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu alanda uluslararası akredite olan ilk merkez oldu. Bunun yanında Yek-G Sistemini Türkiye’de uygulayan ilk üniversite olduk" dedi.
18.01.2024 Eğitim
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatlarında yön değişti. Ons ve gram altında dün sert düşüşler görüldü. Peki altın fiyatlarındaki aşağı yönlü seyrin nedeni ne? İşte detaylar...
17.01.2024 Uzmanpara
Hedef İstanbul’da acil kodlu 600 bin konutun 5 yılda dönüşümü: Maliyet 1.5 trilyon TL malzeme sıkıntısı yok
Hedef İstanbul’da acil kodlu 600 bin konutun 5 yılda dönüşümü: Maliyet 1.5 trilyon TL malzeme sıkıntısı yok İstanbul’da acil yeniden yapımı gereken 600 bin konut için hedeflenen dönüşüm süresi 5 yıl. Şu anda dönüşüm kamu eliyle yürütülürken, vatandaşa da destekler var. Özel sektör ise, yeniden sürece dahil olmak için talepler iletiyor. Maliyetin 1.5 trilyon lirayı aşması beklenirken inşaat malzemesi üretiminde bir sıkıntı öngörülmüyor...
13.01.2024 Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Yeni yılla birlikte Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
8.01.2024 Milliyet Executive
A Milli Erkek Hentbol Takımı'nda Daniel Gordo dönemi!
A Milli Erkek Hentbol Takımı'nda Daniel Gordo dönemi! A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın yeni başantrenörü Daniel Gordo oldu.
4.01.2024 Diğer
Muhteşem derbi Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yine Misli’de!
Muhteşem derbi Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yine Misli’de! Süper Kupa’ya Süper Oranlar yakışır… Muhteşem derbi Türkiye’nin En Yüksek Oranları’yla yine Misli’de! Süper kupa ve derbi hakkında bilinmesi gerekenler, istatistikler ve skor tahminleri…
29.12.2023 Süper Lig
Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinden dudak uçuklatan anlaşma!
Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinden dudak uçuklatan anlaşma! Hem kariyerleriyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, dikkat çeken bir reklam anlaşmasına imza attı. Oyuncu çiftin alacağı ücret ise dudak uçuklattı.
30.12.2023 Cadde
2023’te de eğitim çok konuşuldu
2023’te de eğitim çok konuşuldu Eğitimde yaşanan gelişmeler yıla damgasını vurdu. Milli Eğitim Bakanı değişti. Liselerde sınıfta kalma geri geldi. İlkokullarda sınav kaldırıldı. Akran zorbalığı müfredata girdi. Açık liseye geçişler sınırlandırıldı. Üniversiteye girişte 34 yaş üstü kadınlara özel kontenjan ayrıldı...
29.12.2023 Eğitim
Umut Bulut buz ısırması vakasını anlattı! 'Rüzgar tokat gibi vuruyordu'
Umut Bulut buz ısırması vakasını anlattı! 'Rüzgar tokat gibi vuruyordu' Süper Lig tarihinin en çok maça çıkan oyuncusu Umut Bulut suskunluğunu bozdu. 40 yaşındaki emektar golcü, Sivasspor maçında uğradığı buz ısırması vakasını anlattı.
27.12.2023 Süper Lig
Bodrum'da 'devre tatil' dolandırıcılığı! '49 yıllığına sözleşme düzenlendi'
Bodrum'da 'devre tatil' dolandırıcılığı! '49 yıllığına sözleşme düzenlendi' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, devre tatili satın aldıkları şirket tarafından dolandırıldıklarını iddia eden kişiler, bir araya geldi. 550 kişi olduklarını belirterek mağdurlar adına konuşan Nagihan Akargeçer, "Uzun zaman önce şirkete başvurarak 49 yıllığına devre tatil kiraladık ve sözleşme düzenlendi. Ancak şirket yetkilileri sözleşmeyle ortaya koydukları vaatleri yerine getirmeden ortadan kayboldu" dedi.
21.12.2023 Gündem
'Burak Özçivit'i her haliyle seviyorum!'
'Burak Özçivit'i her haliyle seviyorum!' Geçtiğimiz ocak ayında ikinci kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu çift Burak Özçivit-Fahriye Evcen, önceki gece GQ Türkiye'nin düzenlediği ödül törenine katıldı. Etkinlikte gazetecilerle bir araya gelen Fahriye Evcen, eşinden övgü dolu sözlerle bahsetti.
20.12.2023 Cadde
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon!
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon! Milli İstihbarat Teşkilatı’nın, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde saha sorumlularından Şirvan Hasan’ı, Türkiye-Suriye sınırına yaklaşık 230 kilometre mesafedeki Deyrizor’da etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı.
18.12.2023 Gündem
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi.
9.12.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri