Gündem 6 Aralık Show TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor?

6 Aralık Show TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor?

06.12.2016 - 11:10 | Son Güncellenme:

Show TV yayın akışında bugün birbirinden güzel programlar yer alıyor. İçeriğimizin devamında 6 Aralık SHOW TV yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde SHOW TV yayın akışında hangi programlar yer aldığını öğrenebilirsiniz.

6 Aralık Show TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor

SHOW TV yayın akışı, güne her gün olduğu gibi saat 07:15'te Gelin Evi ile başlıyor.. Nasıl bir gelin adayı olduklarını ispat etmek için 5 gelin adayı her gün birbirinin evlerini ziyaret ediyor, haftanın sonunda 5 tam altın kazanma şansları var. Yeni haftanın ilk bölümünün tekrarıyla yayında olacak programda dünkü bölümde, 21 yaşında, 2 aylık evli, Satış Sorumlusu Gülsün Kabakçı’nın Sultangazi’deki evine konuk olundu. Tüm düğün fotoğraflarının ve videolarının açılıp seyredileceği, aynı zamanda evinin görücüye çıkacağı programda, bakalım Gülsün hanım rakiplerinin acımasızca eleştirileriyle başa çıkabilecek mi?

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

SHOW TV yayın akışı saat 09:30'da Zahide YETİŞ'le isimli programla devam ediyor. Bizden biri, içten samimi anlatımıyla halkımızın beğenisini ve sevgisini kazanan Zahide YETİŞ yaşanmış hikayeler, yemek tarifleri, kendi alanlarında uzmanlaşmış birçok ünlü konuk ile birlikte size hayata dair aynı zamanda keyifli bilgiler paylaşıyor. Bu bölümün konuğu, dertlere deva önerileri, çarpıcı açıklamaları ve sağlıklı kürleriyle Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu olacak.

SHOW TV yayın akışında yer alan bir diğer program da Nursel'in Evi saat 12:00'de yayında. Eski var mısın yok musun yarışmacılarından Nursel ENGİN, programda evinde misafirlerini ağırlayarak , yemekten ev temizliğine, güzellik sırlarından hobi bahçe işlerine hayata dair birçok püf noktasının yer aldığı hayatınızı kolaylaştıracak bir çok bilgiyle karşınıza çıkıyor. Nursel hanım bugün mutfakta sarımsak kebabı ve vişneli brownie tarifini uygulamalı olarak gösterecek. Konukları ise; Spor eğitmeni CAn Aygün, bize evdeki aletleri nasıl spor aletine dönüştürebileceğimizi anlatacak. Bir diğer konuk ise Ziraat mühendisi ve ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı, bizlere yüzde yüz doğal, her evin mutfağında bulunan ürünlerle temizlik yapımını anlatacak.

Haberin Devamı

Yayın akışı saat 13:00'te Gelin Evi programı yeni haftanın ilk bölümü ile karşınıza çıkıyor. Gelin Evi’nin yeni bölümünde 23 yaşında, 1 aylık evli, Muhasebeci Sezen Savcı’nın evine konuk olunuyor. Günler ilerledikçe rekabetin ve heyecanın iyiden iyiye arttığı programda, bakalım diğer yarışmacıların düğün fotoğraflarına ve videolarına tepkileri nasıl olacak. Aynı zamanda evinin de görücüye çıkacağı programda, bakalım Sezen hanım rakiplerinin acımasızca eleştirileriyle başa çıkabilecek mi?

Seda SAYAN ve Uğur ARSLAN'ın sunduğu evlilik programı Evleneceksen Gel SHOW TV yayın akışında saat 15:00'te yayında olacak. Hayatlarına yepyeni bir sayfa açmak isteyen gelin ve damat adaylarının sesini duyurmak, onlara uygun eş adayını bulmak için ekran karşısına geçiyorlar.

Haberin Devamı

Yayın akışı 18:45'te Show Haber ile devam ediyor. Tecrübeli sunucu Jülide ATEŞ'in sunumuyla tarafsız ve doğru haber ve hafta boyunca gündemin nabzını tutmak için ekran karşısına çıkıyor. Yeni hafta ile birlikte yaşanan tüm gelişmelere ve gündeme dair son son yorumları kaçırmamak için haber saatinde ekran karşısında olun.

SHOW TV yayın akışında saatler 20:00'yi Gülümse Yeter yeni bölümüyle yayında olacak. Geçtiğimiz bölümde; oğlu için geri adım atmak zorunda kaldı. Hasan Efendi ve mahalleli evlendirme programı izlerken ekranlara yansıyan Neriman’ı görürler. Nerima’nın evlilik programında aday olarak sahne alması Hasan Efendi’yi mahalleli önünde zor durumda bırakır. Hasan Efendi, görüşlerini Neriman’a açıklayınca beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Bu durum, İşleri daha da yokuşa sürer. 20. bölümü yayınlanacak dizinin bu bölümünde, Hasan efendi tarafından kurulan planın başarılı olup olmayacağı büyük merak konusu, Yasemin ve Sarp arasındaki kıskançlık krizi ise yeni bölümde eğlenceli anlara sahne olacak.